ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γαλλία: Γεμίζουν τα γήπεδα από… εμβολιαζόμενους

Facebook
Twitter
Τα μεγάλα της γήπεδα έχει επιστρατεύσει η Γαλλία στη μάχη με τον κορωνοϊό.

Η γαλλική κυβέρνηση αγωνίζεται να τηρήσει την υπόσχεσή της για τεράστιο άλμα προς τα εμπρός στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, έτσι έχει μετατρέψει το «Stade de France» και άλλα μεγάλα γήπεδα σε εμβολιαστικά κέντρα.

Το «Stade de France», που βρίσκεται στα βόρεια προάστια του Παρισιού, με χωρητικότητα άνω των 80.000, είναι ένα από τα σχεδόν 40 εμβολιαστικά κέντρα στη Γαλλία που αντιμετωπίζει ένα ισχυρό τρίτο κύμα της πανδημίας.

Άνθρωποι από την περιοχή Seine-Saint-Denis, όπου βρίσκεται το «Stade de France», έδρα της Εθνικής Γαλλίας, άρχισαν να καταφτάνουν καθημερινά από την περασμένη Τρίτη. «Οι ουρές απλώνονται πίσω μου. Άνθρωποι καταφθάνουν όλο το πρωί στο τμήμα του Σηκουάνα-Σεν Ντενί, το οποίο έχει πληγεί σοβαρά από τον ιό. Τουλάχιστον το 50% των εμβολιασμών εδώ αρχικά προορίζονται για κατοίκους της περιοχής», μετέδωσε Γάλλος δημοσιογράφος. Οι υγειονομικές αρχές στοχεύουν 10.000 εμβολιασμούς την εβδομάδα στο διάσημο γήπεδο

Να σημειώσουμε ότι τον Μάρτιο, η Μασσαλία άνοιξε και το στάδιο «Velodrome», έδρα της Μαρσέιγ, για εμβολιασμούς και η Λυών ακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα, ανοίγοντας τις πόρτες του «Groupama Stadium», στο οποίο καταγράφηκαν 10.000 εμβολιασμοί μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, Πάσχα των Καθολικών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top