Γαστούνη: Συνελήφθη άνδρας για κλοπή καλωδίων ηλεκτροφωτισμού

Facebook
Twitter
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι ημεδαπός άνδρας ο οποίος είχε κλέψει καλώδια ηλεκτροφωτισμού στη Γαστούνη.

Η σύλληψη έγινε στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Σαβαλίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά σε διάπραξη κλοπών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο συλληφθέντας μαζί με συνεργό αφαίρεσαν προχθές από δίκτυο δημοτικού φωτισμού στην Γαστούνη, (50) μέτρα καλώδια ηλεκτροδότησης και επτά καπάκια από μεταλλικά φρεάτια, συνολικής αξίας (1.100) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, οι οποίοι εντόπισαν τον άνδρα να κινείται με μοτοσικλέτα και σε έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία, που περιείχε πέντε κιλά χαλκού, προερχόμενος από καύση καλωδίων.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, οι δυο άνδρες πριν από δέκα ημέρες είχαν αφαιρέσει από υδατόπυργο στη Γαστούνη ηλεκτρολογικό υλικό, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές στους ηλεκτρολογικούς πίνακες.

Παράλληλα, το μηχανάκι που οδηγούσε ο άνδρας είχε αλλοιωμένα στοιχεία του πλαισίου, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top