ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γεωργία: Κατάρρευση πολυκατοικίας – Συναγερμός για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια (video)

Facebook
Twitter
Στο Μπατούμι της Γεωργίας πριν από λίγη ώρα κατέρρευσε πολυκατοικία και αρκετοί άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι  στα συντρίμμια.

Στο Τwitter αναρτήθηκε βίντεο  με τα πρώτα πλάνα  από το σημείο της κατάρρευσης όπου συνεργεία έρευνας και διάσωσης έσπευσαν  να  απεγκλωβίσουν του κατοίκους του κτιρίου.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν απώλειες ή ποια ήταν η αιτία της κατάρρευσης του τμήματος του κτιρίου, όπως μετέδωσαν το Πρώτο Κανάλι της τηλεόρασης της Γεωργίας και το τηλεοπτικό δίκτυο RT της Ρωσίας.

Και τα δύο τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν εικόνες από το κτίριο το οποίο έχει τουλάχιστον πέντε ορόφους στις οποίες φαινόταν ένα τμήμα στο μέσον του να έχει καταρρεύσει και μέλη σωστικών συνεργείων να ψάχνουν στα συντρίμμια και να χρησιμοποιούν μια σκάλα για να απομακρύνουν τον κόσμο από κοντινά διαμερίσματα.

Παράλληλα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε ότι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, μεταξύ των οποίων ένα παιδί. Ορισμένα αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν εκεί κοντά έχουν καλυφθεί σχεδόν τελείως από συντρίμμια, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top