Γερμανία: Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που τις παρέδιδε μέσα σε πίτσες εξάρθρωσαν οι Αρχές

Facebook
Twitter
pizaa

Μια πιτσαρία με έδρα την πόλη του Ντίσελντορφ της Γερμανίας παρέδιδε πολύ περισσότερα από ψημένη ζύμη με τυρί και ντομάτα, όπως αποκάλυψαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, το εστιατόριο συνήθιζε να παραδίδει πίτσες με ένα συνοδευτικό πιάτο κοκαΐνης, που αναγραφόταν στο μενού ως «πίτσα Νο 40».

«Αυτή ήταν μία από τις πίτσες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις», δήλωσε αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας ,όπως αναφέρει η Deutsche Welle.

Ο 36χρονος ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθη, αλλά όχι πριν πετάξει μια σακούλα γεμάτη ναρκωτικά από το παράθυρο μόλις η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του. Η τσάντα «έπεσε κατευθείαν στα χέρια της αστυνομίας», δήλωσε ο αξιωματικός.

Ο άνδρας δεν είχε ποινικό μητρώο.

Η Γερμανία επιδιώκει συντονισμένη δράση κατά της διακίνησης κοκαΐνης
Καταστολή των ναρκωτικών στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία της Γερμανίας

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψή του, ο άνδρας αποφυλακίστηκε και, σύμφωνα με την αστυνομία, επέστρεψε να προσφέρει ξανά πίτσα Νο 40, γεγονός που βοήθησε τους αστυνομικούς να εντοπίσουν άλλους κρίκους στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι προμηθευτές και άλλοι 12 ύποπτοι.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν συνολικά 1,6 κιλά κοκαΐνης, 400 γραμμάρια κάνναβης και 268.000 ευρώ (291.000 δολάρια) σε μετρητά.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν εκατόν πενήντα αστυνομικοί.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top