Γ’Εθνική: Αποκαλύπτεται η… σέντρα για τις ομάδες

Facebook
Twitter
Το «πράσινο φως» από την ΕΠΟ περιμένουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι οποίες εδώ και μερικές εβδομάδες πλέον προπονούνται κανονικά με στόχο την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το τελικό «οκ» για αγώνες έχει δοθεί από τους λοιμωξιολόγους και την Γ.Γ.Α. και συνεπώς το μόνο που (θεωρητικά) απομένει είναι η οριστικοποίηση της νέα προκήρυξης ώστε να μάθουμε τις νέες σημαντικές λεπτομέρειες διεξαγωγής της κατηγορίας.

Στο «κάδρο» η 11η Απριλίου

Με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις η τρέχουσα εβδομάδα που διανύουμε θα είναι αυτή της… σέντρας (σ.σ. την προσεχή Κυριακή 4/3), ωστόσο λόγω των εκλογών της Ομοσπονδίας που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο (28/3) όλα συγκλίνουν στο ότι τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν.

Η «Match» σας είχε ενημερώσει σε προηγούμενο φύλλο για την ημερομηνία της 11ης Απριλίου και δεν μοιάζει πλέον καθόλου απίθανο η επανεκκίνηση να γίνει τότε.

Δεν θα αλλάξει η βαθμολογία

Είχε κυκλοφορήσει έντονα σαν φήμη πως η ΕΠΟ σκέφτεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από το μηδέν, δηλαδή ξανά από την πρώτη αγωνιστική, χωρίς να υπολογιστεί η ως τώρα βαθμολογία και πράγματι όπως έμαθε η «Match» έπαιξε δυνατά αυτό το σενάριο στα υψηλά κλιμάκια.

Ωστόσο, μάθαμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή κάτι τέτοιο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί.

Με τόσες ανατροπές βέβαια κατά καιρούς, ποτέ δεν μπορεί να είσαι 100% σίγουρος…

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top