ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Για πρώτη φορά εικόνες από το δωμάτιο που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο

τζωρτζινα e1644951050615
Εικόνες από τον θάλαμο που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, είδαμε για πρώτη φορά σήμερα αποκλειστικά μέσα από το T-live. Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο, όπου υπήρχαν δύο δωμάτια που χωρίζονταν από μία μεσοτοιχία, όπως είπε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

Στο ένα δωμάτιο βρισκόταν η 33χρονη Ρούλα μαζί με την Τζωρτζίνα και στο άλλο η γυναίκα, που μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, και η οποία είχε το παιδί της νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο μαζί με τον γιο της, είδε την 33χρονη μητέρα με την Τζωρτζίνα να χτυπά παρατεταμένα το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες. Τότε ήταν η στιγμή που η μητέρα της Τζωρτζίνας ενημέρωσε την άλλη μητέρα ότι η κόρη της έπαθε ανακοπή.

Δες τις εικόνες από το δωμάτιο όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα:

dwmatio

dwmatio2

dwmatio3

 

Στο T-live μίλησαν ιατρικές πηγές, που σημειώνουν πως όταν ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος της Τζωρτζίνας δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα, ενώ ουδέποτε απέδωσαν τα συμπτώματα της μικρής σε ψυχολογικά αίτια.

You may also like

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...

Comments are closed.