ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Για την νίκη με όπλο την έδρα η Squadra Azzurra

Facebook
Twitter
Αναμέτρηση για την ημιτελική φάση στο Nations League, με την Ιταλία να αντιμετωπίζει στο «Τζουζέπε Μεάτσα» την Ισπανία. Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Ιταλίας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Ισπανία μετρά δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό.

Μάθετε τα πάντα για τα prognostika stoiximatos

Ιταλία: Γεμάτο επιτυχίες είναι όλα αυτά τα χρόνια η εθνική ομάδα της Ιταλίας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Euro πριν από μερικούς μήνες. Επίσης στα προκριματικά του Μουντιάλ λογικά θα τερματίσει πρώτη, ενώ είναι μέσα και στο Nations League, παίζοντας σήμερα τον νοκ άουτ ημιτελικό με την Ισπανία σε εντός έδρας συνάντηση.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι της πήρε λίγο χρόνο για να κοπάσει από τα πανηγύρια του καλοκαιριού και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε εύκολα την Λιθουανία με 5-0. Σημαντικό τεστ σήμερα κόντρα στους Ισπανούς, όπου θα λείψουν μεταξύ άλλων οι μέσοι Πεσίνα, Σένσι και κυρίως οι επιθετικοί Μπελότι, Ιμόμπιλε, που είναι τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι – Κιέζα, Ρασπαντόρι, Ιμόμπιλε

Ισπανία: Συμμετείχε στον πιο «βαρύ» όμιλο της Λίγκας Εθνών (Γερμανία, Ελβετία, Ουκρανία). Ο απολογισμός 2-2-1 στα πρώτα 5 ματς την κρατούσε 2η, αλλά στο τελευταίο διέλυσε (6-0) τη Γερμανία στη Σεβίλλη και τερμάτισε 1η. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έδειξε τεχνικές αρετές και αμυντικές αδυναμίες στο Euro 2020. Η πορεία της σταμάτησε στα ημιτελικά, αν και έπιασε την καλύτερη απόδοση στο ματς που έχασε στα πέναλτι, από την Ιταλία. Καλή προσπάθεια, δεδομένου ότι μετά τη μυθική τετραετία 2008-12 (πήρε Παγκόσμιο Κύπελλο και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα) είχε βυθιστεί στο αγωνιστικό «σκοτάδι».

Τον τελευταίο χρόνο παίζει ξανά ποδόσφαιρο κυριαρχίας, πλην όμως δεν είναι απόλυτα σταθερή και συνεπής. Στα προκριματικά του Μουντιάλ (Κατάρ 2022), τον Σεπτέμβριο, απογοήτευσε και έχασε στη Σουηδία (2-1), αλλά τουλάχιστον έκανε το αυτονόητο απέναντι σε Γεωργία (4-0) και Κόσοβο (2-0). Βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου, αλλά το «+4» με τη Σουηδία μόνο ασφαλές δεν είναι, καθώς οι Σκανδιναβοί έχουν δύο ματς λιγότερα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Πάου Τόρε, Ρεγιλόν – Κόκε, Μπουσκέτς, Φορνάλς – Φεράν Τόρες, Ογιαρθάμπαλ, Σαράμπια

Εκτίμηση: Τα τελευταία δεκα χρόνια έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 10 φορές οι δύο Εθνικές ομάδες. Με εξαίρεση τον τελικό του Euro 2012 που κέρδισε 4-0 η Ισπανία και το ματς των «16» του Euro 2016 που κέρδισε με 2-0 η Ιταλία, οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι οριακές. Πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα δούμε και αυτή τη φορά, η ισοπαλία μπαίνει στο δελτίο μου.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top