ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα δύο αντικείμενα που θα βάλουν στο φέρετρό του

Facebook
Twitter

Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείου του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη είναι προγραμματισμένη για σήμερα 9 Ιουνίου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα, αποκάλυψε ότι μέσα στο φέρετρο θα βάλουν το αγαπημένο μικρόφωνο του, όπως και ένα τετράδιο που είχε στα παιδικά του χρόνια.

«Ήταν επιθυμία του»

«Θα τον θάψουμε με το άσπρο κοστούμι του. Δεν το πήγα καθαριστήριο γιατί ήθελα να έχει τη μυρωδιά του. Αλλά το ενίσχυσα με κάποια πράγματα που είχαν ξηλωθεί. Ό,τι μπορούσα.

Θα του βάλουμε στο φέρετρο το αγαπημένο του μικρόφωνο. Ήταν επιθυμία του. Το αγαπημένο του κομμάτι ήταν «Με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω». Θα το βάλουμε δίπλα του, όπως και ένα τετράδιο παλιό, που το είχα φυλάξει ενθύμιο.

Το είχε όταν ήταν 15 χρονών, που έγραφε τους στίχους για να μάθει να τραγουδάει όταν ήταν παιδάκι. Το είχα βρει στην αποθήκη πριν δυο χρόνια.

Δεν έχουμε κανονίσει να μιλήσει κάποιος. Εγώ δεν έχω τη δύναμη, ούτε η οικογένειά μου. Θα το δούμε εκείνη τη στιγμή.

Εγώ εύχομαι να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσω αύριο. Δίπλα από το φέρετρο του μπαμπά μου θα βάλω κάποιες ανθοστήλες που είχα φτιάξει εγώ για τον γάμο μου. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Φλωρινιώτη στο Πρωινό.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top