ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο πατρινός στιχουργός Γιάννης Μπαγουλής υπογράφει με τον Γιάννη Ζουγανέλη 12 νέα τραγούδια!

Facebook
Twitter
Μία ολοκληρωμένη δισκογραφική παραγωγή, με δώδεκα νέα τραγούδια σε μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη και εννέα ερμηνευτές, υπογράφει ο καταξιωμένος Πατρινός στιχουργός Γιάννης Μπαγουλής.

Πρόκειται για το πολυσυλλεκτικό cd–έκπληξη με τίτλο «Η ζωή φωνάζει», που κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία «Αυλός», διανέμεται από τη MINOS – EMI, ενώ παράλληλα θα εκδοθεί και διαδικτυακά από το Spotify.

Ανάμεσα στους τραγουδιστές του δίσκου, ξεχωρίζει αναμφίβολα ο σπουδαίος Φίλιππος Νικολάου, αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ συμμετέχουν με τις αξιόλογες φωνές τους οι: Μιχάλης Ιατρόπουλος, Θοδωρής Ρουμπάνης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Άρης Σταύρου, Προκόπης Πολίτης, Άγγελος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης και ο Γιώργος Χατζής.

 

Ο συνθέτης του δίσκου, Γιάννης Ζουγανέλης, σημειώνει για τον Γιάννη Μπαγουλή: 

. ΜΠΑΓΟΥΛΗΣ Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ 2

« Οι στιχουργοί είναι οι ποιητές της καρδιάς.

Αυτοί που αποτυπώνουν συναισθήματα σε στίχους και σκέφτονται μουσικές, χρώματα, ταξίδια, αγάπη, αναμνήσεις, προσδοκίες, όνειρα ανεκπλήρωτα και κυρίως έρωτες.

Μια τέτοια προσωπικότητα είναι ο Γιάννης Μπαγουλής. Απλός, ταπεινός, ευγενής, αγωνιστής, αλλά βαθυστόχαστος. Ένας ιδιαίτερος λαϊκός στιχουργός, που εκφράζει τον πόνο, τη χαρά, τον έρωτα, την αγάπη, αλλά μπαίνει δυναμικά και σε κοινωνικά θέματα. Πάντα σε εγρήγορση και με σκέψεις για τη ζωή, τον άνθρωπο και την Ελλάδα.

Δοξαστής της γυναίκας και του ελληνικού βιώματος. Αντιλαμβάνεται την αξία της συνοπτικότητας του λόγου στον στίχο και αποτυπώνει επιθυμίες. Εγώ τον θεωρώ συνεχιστή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Πυθαγόρα, του Κώστα Βίρβου, του Κυριάκου Ντούμου, του Φίλιππου Γράψα και όλων όσων συνέβαλλαν στο μεγάλο ελληνικό λαϊκό τραγούδι ».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top