ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ: Κινητοποίηση για την προστασία δανειοληπτών απ’ το… «σφυρί»!

Facebook
Twitter

 

Με το ζήτημα των πλειστηριασμών έχει καταπιαστεί σε μεγάλο βαθμό και ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Γιάννης Ταπεινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου που περιλαμβάνει συναντήσεις και επαφές με δικηγόρους αλλά και οικονομολόγους (συμπεριλαμβανομένου και του κου. Βασίλη Παπαβασιλείου) με σκοπό να καταγράψει τις πιο δύσκολες κοινωνικά περιπτώσεις επικείμενων εκποιήσεων από την περιοχή, σε μια προσπάθεια κινητοποίησης με ελπίδα και στόχο να επιτευχθεί, έστω και την ύστατη στιγμή, η έμπρακτη στήριξη.

Όπως απαντά ο ίδιος στην «Πολιτεία», «το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, αγροτικής γης και επαγγελματικής στέγης, πρέπει και είναι ιστορικό χρέος να αποτελούν «κόκκινες γραμμές», ειδικά για κάθε στέλεχος που κινείται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, που είναι αυτό το οποίο προστάτεψε τους δανειολήπτες με τον περίφημο Νόμο Κατσέλη».

Προσθέτοντας: «Είναι το ελάχιστο χρέος καθενός εξ ημών, των στελεχών του κόμματος, να δράσουμε προτού να ‘ναι αργά. Ας σώσουμε ό,τι σώζεται». Επισημαίνει όμως ότι αυτό το χρέος δεν είναι μόνο για λόγους ιστορικούς αλλά και για λόγους πρακτικούς και αποτελέσματος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι υπάρχει χαραμάδα σωτηρίας.

Υπογραμμίζει ωστόσο ότι η εικόνα που και ο ίδιος έχει σχηματίσει από την μέχρι τώρα ενασχόληση του, για την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στην γεωγραφική εμβέλεια που μας αφορά και μας αγγίζει, δηλαδή στην Πάτρα και στην Αχαΐα ευρύτερα, «δικαιολογεί την όποια ανησυχία και επιβάλλει την επιστράτευση κάθε δύναμης μας ώστε να στηρίξουμε ως το τέλος κάθε αδύναμο δανειολήπτη που όχι λόγω τακτικής αλλά εξαιτίας αντικειμενικών αδυναμιών έχει βρεθεί στο… μάτι του κυκλώνα».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ:

7 3 e1678087028187

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top