ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ | Αρχή εξορμήσεων από το Σαραβάλι…

Ταπεινός

 

«Μας ενώνουν αγώνες χρόνων και ακόμα πιο δυνατές ‘μάχες’ που θα δώσουμε πάλι στο μέλλον», έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ταπεινός στο μήνυμα του αναρτώντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο φέισμπουκ.

Με αφορμή μια ακόμα συνάντηση που είχε με κομματικά στελέχη, από την παλαιότερη αλλά και την νεότερη γενιά, στο ΠΑΣΟΚ. Συνάντηση στο «Παρεάκι», το μαγαζί του καλού του φίλου – και αναγνώστη της «Πολιτείας» – Γιώργου Κλουκινιώτη, στο Σαραβάλι.

Είναι φανερό ότι πρωτοκλασάτα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Ταπεινός, δεν αφήνουν τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος. Οργανώνονται, εξορμούν, συναντιούνται με πολίτες, συνομιλούν, ανταλλάσουν απόψεις.

Είναι γεγονός ότι μετά την ανάδειξη νέου προέδρου (τον οποίο ο πρώην αντινομάρχης Παιδείας αλλά και υποψήφιος Βουλευτής στην Αχαΐα στήριξε από τους πρώτους…) και μετά την ολοκλήρωση του Συνεδρίου και τον σχηματισμό Νομαρχιακής Επιτροπής στο νομό, έχουν επιστρατευτεί οι «εμπειρότεροι» προκειμένου να ξανασυνδέσουν το κόμμα με την πλατιά μάζα της κοινωνίας.

Και ο Γιάννης Ταπεινός αποτελεί «άσσο» στο μανίκι του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο, δεδομένου ότι είναι από τους πιο συμπαθείς και άφθαρτους πολιτικούς, που χαίρει αγάπης απ’ τον κόσμο… «Ταπεινός, όνομα και πράγμα», όπως είπαν οι φίλοι του…

You may also like

Comments are closed.