ΚΟΣΜΟΣLIFESTYLE

Γιατί ο Tom Hanks είπε «όχι» στην πρόταση για ταξίδι στο διάστημα του Jeff Bezos

tom hanks
Ο Tom Hanks ισχυρίστηκε πως πρώτα έγινε σε εκείνον η πρόταση να ταξιδέψει στο διάστημα, όμως αρνήθηκε και έτσι η θέση περιήλθε στον William Shatner που, σε αντίθεση με εκείνον, συναίνεσε να πληρώσει το αστρονομικό ποσό των 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αποκάλυψη έγινε αφού ο 90χρονος ηθοποιός του Star Trek πήρε μέρος στην διαστημική πτήση από το Τέξας στις 13 Οκτωβρίου, σε ένα ταξίδι 66 μιλίων μακριά από τη Γη. Το ταξίδι που οργάνωσε ο Jeff Bezos κράτησε 10 λεπτά.

Όταν ο Jimmy Kimmel ρώτησε στην εκπομπή του τον Hanks αν αληθεύει η ιστορία πως πρώτος εκείνος είχε λάβει τη προσφορά από τον Bezos, ο βραβευμένος ηθοποιός απάντησε:

«Ναι, ναι, με τη προϋπόθεση πως θα πλήρωνα. Και, ξέρεις, στοιχίζει κάπου 28 εκατομμύρια δολάρια. Είμαι εντάξει. Δεν πληρώνω 28 εκ. δολάρια!»

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ηθοποιός άρχισε να κάνει μια υποτιθέμενη διαστημική πτήση ενώ καθόταν στην καρέκλα του. Τινάχτηκε απότομα – προσομοιώνοντας την απογείωση – και στη συνέχεια προσποιήθηκε ότι αιωρούνταν, πριν ταρακουνηθεί ξανά, καθώς η “κάψουλα” επέστρεφε στη Γη.

«Δεν χρειάζεται να ξοδέψω 28 εκατομμύρια δολάρια για να το κάνω αυτό. Μπορώ να το κάνω στο σπίτι», αστειεύτηκε. Ο Tom Hanks συμπλήρωσε ότι μπορεί να το έκανε κάποια στιγμή για να βιώσει «τη χαρά του να προσποιούμαι ότι είμαι δισεκατομμυριούχος».

Ο Jeff Bezos ταξίδεψε στο διάστημα στις 21 Ιουλίου στην πρώτη πτήση με απλούς πολίτες που πραγματοποίησε η εταιρεία του Blue Origin. Ήταν ο δεύτερος δισεκατομμυριούχος που ταξίδεψε στο διάστημα μετά τον Richard Branson που πήγε πρώτος εκεί με την εταιρεία του Virgin Galactic.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ