ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο προϊστάμενος που δεν… φοβάται να «μουτζουρώσει» τα χέρια του

Aggelopoulos
Σπάνια, πολύ σπάνια, στην Ελλάδα ο οποιοσδήποτε προϊστάμενος, της οποιασδήποτε Υπηρεσίας, «βάζει πλάτη» και δεν…φοβάται να «μουτζουρώσει» τα χέρια του, συνεισφέροντας ή καλύτερα συμμετέχοντας, ενεργά και αποφασιστικά, στο έργο των υφιστάμενων του.

Και αυτό το σπάνιο φαινόμενο καταγράφεται (και) στην Μαρίνα της Πάτρας. Εκεί όπου ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και νυν περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Αγγελόπουλος, με την υπηρεσιακή ιδιότητα του τού επικεφαλής της δημοτικής υπηρεσίας που επιβλέπει τη λειτουργία της Μαρίνας, δεν αρκείται στο «χαρτομάνι» του γραφείου αλλά «κατεβαίνει» και στα σημεία όπου είναι αγκυροβολημένα τα σκάφη και συμμετέχει στις μικρές, επιδιορθωτικές εργασίες, μετά τις πολλές ζημιές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία του Νοέμβρη.

Και επειδή, ως φαίνεται, το προσωπικό δεν επαρκεί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι εκεί, «παρών», ώστε να «μοιραστεί» με τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας εργασίες που έχουν πιεστικό χαρακτήρα.

Και κάτι ακόμα. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο οι υπάλληλοι της Μαρίνας όσο και οι ιδιοκτήτες των σκαφών λένε ότι στο πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου έχουν βρει έναν άνθρωπο, που παρά τα προβλήματα της υποδομής, βρίσκει λύσεις και είναι συνεννοήσιμος.

You may also like

Comments are closed.