Γιώργος Καρβουνιάρης: Συσκότιση της δράσης παιδόφιλων και βιαστών!

Facebook
Twitter
Άστραψε και βρόντηξε στην εκπομπή του στο Ράδιο Γάμα ο δημοσιογράφος και Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων, Γιώργος Καρβουνιάρης, σχετικά με το πλέγμα προστασίας που υπάρχει για όσους κάνουν σοβαρά ποινικά αδικήματα, πίσω από τα διάφορα «απόρρητα» που ουσιαστικά «απαγορεύουν» στους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους.

Ως παράδειγμα ανέφερε την περίπτωση του Ηλία Μίχου, στον Κολωνό, τα στοιχεία του οποίου (και η φωτογραφία) κυκλοφορούσαν ελεύθερα στο διαδίκτυο, οι δημοσιογράφοι όμως, πριν τη σχετική εισαγγελική διάταξη, ήταν υποχρεωμένοι να μην αναφέρουν τίποτα, αλλιώς κινδύνευαν από τις συνέπειες του νόμου…

Ωστόσο, θυμήθηκε και μνημόνευσε και παλαιότερες ανάλογες υποθέσεις με την παραγραφή αδικημάτων ή «την καταδίκη κάποιων που εκτίουν ποινή στο σπίτι τους», όπως είπε. Λίγο αργότερα έγραψε στο φέισμπουκ:

«Από τη συσκότιση της δράσης παιδόφιλων και βιαστών μέχρι τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών ένα… “γαλάζιο” τσιγάρο δρόμος!». Συσχετίζοντας και την υπόθεση των υποκλοπών σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Όχι τυχαία, βέβαια, αφού, πως είναι γνωστό, ο Γιώργος Καρβουνιάρης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα  με το ΠΑΣΟΚ, στις επόμενες εθνικές εκλογές και δείχνει ήδη από τώρα πως η «γραμμή» που σκοπεύει να ακολουθήσει, θα είναι ίδια με αυτή που ακολουθεί χρόνια τώρα: «Σκληρό ροκ» και αλήθειες που πονάνε…

ΑΧΙ.ΡΟ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top