ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ | Ο… διπλά «κερδισμένος» των εκλογών!

Facebook
Twitter

του Αχιλλέα Ροδίτη

Ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα της χθεσινής διαδικασίας και την θριαμβευτική νίκη της ΝΔ, σε ό,τι αφορά την Πάτρα, ένας σίγουρα ήταν κι αυτός ο μεγάλος «κερδισμένος» της προεκλογικής περιόδου…

Ο λόγος, για τον Γιώργο Νικολακόπουλο (φωτογραφία), τον ιδιοκτήτη του καφέ «TheJuiceBar» επί της Αγίου Ανδρέου και… ακριβώς ανάμεσα από τα δύο εκλογικά κέντρα των δύο μεγάλων «μονομάχων» των εκλογών 2023.

Τον αποκαλούμε «κερδισμένο» διότι ως το μόνο καφέ στη μέση των δύο εκλογικών κέντρων, είχε πελατεία και από τις δύο πλευρές!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δούλευε νυχθημερόν και ακατάπαυστα φτιάχνοντας τους καφέδες, τους χυμούς και τα σνακ φαγητού για όλα τα στελέχη αλλά και τα απλά μέλη τόσο της «γαλάζιας», όσο όμως και της «κόκκινης» πλευράς του δρόμου.

Κι έτσι, η δική του περίπτωση σημείωσε καθολική επιτυχία, ειδικότερα μάλιστα όσο πλησιάζαμε προς την κορύφωση του προεκλογικού αγώνα και φθάνοντας στο τελευταίο Σαββατοκύριακο, οπότε και στην περιοχή επικρατούσε το αδιαχώρητο, τόσο στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και σε αυτό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top