Γιώργος Παπαδάκης: Τα χρόνια περνάνε και εγώ έχω αρχίσει να με βαριέμαι μερικές φορές

Facebook
Twitter
giorgos-papadakis-1-e1726915443813

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος το Σάββατο (21/09) στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1, «Weekenders» με τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» να προχωράει σε αποκαλύψεις για την στιγμή, που θα ρίξει αυλαία στην τηλεόραση, αλλά και το πρόσωπο που θα πάρει την σκυτάλη της εκπομπής του.

«Άλλο η τηλεόραση και άλλο το “Καλημέρα Ελλάδα”, να τα ξεχωρίσουμε. Το “Καλημέρα Ελλάδα” είναι παιδί μου. Δεν θέλω να ακουστεί εγωιστικά, αυτή η εκπομπή ήταν πρόταση δική μου. Δημιουργία δική μου και χάρηκα πάρα πολύ που η συνέχεια των πολύ πρωινών ενημερωτικών εκπομπών ήταν πάνω σε αυτή τη φόρμα, που είχαμε ξεκινήσει εμείς πρώτοι στην τηλεόραση, όταν ακόμα η τηλεόραση είχε μπάρα. Το θεωρώ λοιπόν, δικό μου παιδί. Αυτό το πράγμα είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου και θα το εγκαταλείψω με σιγουριά, όταν υπάρχουν διάδοχες καταστάσεις που θα το πάρουν. Βέβαια τα χρόνια περνάνε και εγώ έχω αρχίσει να με βαριέμαι μερικές φορές. Λέω, «πάλι εσύ ρε;» όταν βλέπω τον εαυτό μου. Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Μπορεί ο τίτλος και το περιεχόμενο της εκπομπής να είναι δική μου έμπνευση, όμως όλο αυτό ανήκει στον ΑΝΤ1. Δεν είμαι ιδιοκτήτης, αλλά εργαζόμενος. Οπότε, δεν θα ασκούσα βέτο, όταν αποχωρήσω, αν αλλάξει το όνομα της εκπομπής», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top