ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο άγριος πρωινός καυγάς στον αέρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με Άδωνι Γεωργιάδη

giwrgos tsipras emeis efarmosame kalutera to mnimonio 2.w hr
Χαμός επικράτησε στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους αλλά η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Άδωνις Γωργιάδης αναφέρθηκε σε ένα θετικό άρθρο των Financial Times για την ελληνική οικονομία.

Σε μια πρωτοφανή αποστροφή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε «πόσα πήρε;» ο δημοσιογράφος των FT, ενώ παρά την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης ο κ. Τσίπρας επέμεινε: «Ή ναρκωτικά πήρε ή πληρώθηκε! Ένα από τα δύο».

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Τώρα σοβαρά αμφισβητείτε το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας; Οι Financial Times μας έβαλαν στα 7 θαύματα του πλανήτη.

Οι παρουσιαστές σηκώθηκαν ευχαριστώντας τους δύο πολιτικούς… αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Γιώργος Τσίπρας: Ναι, ναι καλά…

Άδωνις Γεωργιάδης: Ξέρετε εσείς καλύτερα από τους Financial Times;

Γιώργος Τσίπρας: Πόσα πήρε;

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε από την θέση του, μαζεύοντας και τα χαρτιά του. Οι δύο παρουσιαστές ευχαρίστησαν εκ νέου και προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς το video wall. «Συνεχίζεται η κουβέντα, αλλά και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε» σχολίασε η κα Κασιμάτη. Όμως ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε να μιλάει διαμαρτυρόμενος.

Άδωνις Γεωργιάδης: Όχι παιδιά! Μην φύγετε από εδώ! Είπε κάτι σοβαρό και το κόψατε.

Έτσι οι παρουσιαστές επέστρεψαν στο τραπέζι.

Άδωνις Γεωργιάδης: Λέει ότι η κυβέρνηση πλήρωσε τους Financial Times για να γράψουν το άρθρο. Αυτό είπατε; Είναι διεθνές θέμα αυτό!

Γιώργος Τσίπρας: Το έχετε διαβάσει; Το έχετε διαβάσει; Ο άνθρωπος ή παίρνει ναρκωτικά ή είναι πληρωμένος.

Και οι δύο πολιτικοί συνέχισαν τον διάλογο όρθιοι.

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε ότι ο δημοσιογράφος των Financial Times πληρώθηκε… Αυτό είπατε κύριε;

Γιώργος Τσίπρας: Σας ρωτάω, το έχετε διαβάσει;

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό είπατε; Προφανώς το έχω διαβάσει.

Γιώργος Τσίπρας: Συμφωνείτε με το άρθρο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Θα κάνω ερώτηση αύριο στους Financial Times. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πληρώθηκαν;

Γιώργος Τσίπρας: Συμφωνείς με το άρθρο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Πληρώθηκαν; Εγώ συμφωνώ με το άρθρο προφανώς

Γιώργος Τσίπρας: Καλά εντάξει. Συμφωνείς ότι έχουμε αποπληθωρισμό, ενώ έχουμε 12% πληθωρισμό. Τι να συζητάμε;

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε τα πήρε! Πληρώθηκαν;

Γιώργος Τσίπρας: Ή ναρκωτικά πήρε ή πληρώθηκε! Ένα από τα δύο

Τις δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα ο οποίος είχε άγριο καβγά on air με τον Άδωνι Γεωργιάδη για το άρθρο των Financial Times, σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία! Ο, τιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι «ανεξάρτητη δημοσιογραφία» και γίνεται αντιπολιτευτική σημαία. Ο, τιδήποτε θετικό καταγγέλλεται ως πληρωμένο και κατευθυνόμενο. Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο κ. Γιώργος Τσίπρας κληθείς από τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σύγχρονο οικονομικό θαύμα, δήλωσε ότι είτε το δημοσίευμα είναι πληρωμένο από την κυβέρνηση, είτε ο αρθρογράφος έχει πάρει ναρκωτικά».

You may also like

Comments are closed.