ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκάγκα: Στα 32 έτη ο μ.o. ηλικίας των νοσηλευόμενων ασθενών

mina gkagka
Όπως δήλωσε η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα, η Μετάλλαξη Δέλτα είναι άκρως μεταδοτική και πλέον έχουμε πολλές εισαγωγές. Μετατρέψαμε και πάλι κλινικές που είχαμε αποχαρακτηρίσει ξανά σε κλινικές covid».

Η Διευθύντρια μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι «η εικόνα από τους θαλάμους νοσηλείας είναι ότι κάποιοι από τους νοσηλευόμενους θα χρειαστούν ΜΕΘ. Στις εισαγωγές υπάρχει μεγάλος αριθμός νέων που κάποιοι από αυτούς θα χρειαστούν ΜΕΘ αλλά σε μικρότερο ποσοστό σε σχέση με ηλικιωμένους, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών έχει πέσει στα 30-32 έτη».

«Πολλοί από τους νέους σε ηλικία ασθενείς στέλνονται σπίτι καθώς δεν χρήζουν νοσηλείας», είπε και πρόσθεσε ότι από την Μετάλλαξη Δέλτα, «πλήττονται και τα παιδιά». «Αν αρρωστήσουν 10.000, κάποια θα χρειαστούν νοσοκομείο και κάποια θα χρειαστούν εντατική θεραπεία», πρόσθεσε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «φορώντας μάσκες είμαστε πιο ασφαλείς αλλά η Μετάλλαξη Δέλτα είναι μεγάλο πρόβλημα».

Αναφορικά εμβολιασμό των παιδιών, κάλεσε τους γονείς να μιλήσουν με τους παιδίατρους και να ακούσουν τις συμβουλές τους.

Αναφορικά με τους αρνητές εμβολίων και τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, υπογράμμισε ότι «είναι ανησυχητικό φαινόμενο».

You may also like

metanastes 34643346 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταναστευτικό – Κυβέρνηση για τον Έβρο: Είμαστε σε επικοινωνία με την Τουρκία – Θα αποτραπεί κάθε αντικανονική είσοδος αλλοδαπού

Ανακοίνωση εξέδωσε η υπηρεσιακή κυβέρνηση, ύστερα από τον εντοπισμό ομάδας περίπου 80 μεταναστών στον Έβρο. Όπως ...

Comments are closed.