Γλυκά Νερά: ”Βασανιστικά” ερωτήματα – Οι έρευνες στρέφονται παντού

Facebook
Twitter
Ερωτήματα έχουν προκύψει από την ανάλυση των δεδομένων, σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.
Σύνθετη υπόθεση αποδεικνύεται η επίλυση της δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, όπως τόνισε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.
Οι αστυνομικές Αρχές αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στη συλλογή στοιχείων από το σημείο του εγκλήματος, γεγονός που έχει προβληματίσει.
Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε ότι η Αστυνομία επιχειρεί να καταλάβει, γιατί υπάρχουν τόσες δυσκολίες, στη συγκομιδή DNA και αποδεικτικών στοιχείων και συνέχισε:
«Ο κύκλος των ερευνών από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχει κλείσει. Πάντα κατά την έρευνα προκύπτουν απορίες σοβαρές κι εμείς πρέπει να τις λύνουμε. Όταν δεν υπάρχει κάτι σε αυτό που ψάχνουμε, γεννάται απορία. Στην προκειμένη περίπτωση προέκυψαν πολλές απορίες που δεν έχουν λυθεί».
Στόχος των Αρχών, όπως είπε, είναι να βρουν το πώς εκτυλίχθηκε η δολοφονία της νεαρής μητέρας.
«Να καταλάβουμε πώς έγινε το συμβάν και πώς ήταν δεμένος ο νεαρός πιλότος. Γιατί δεν θα πρέπει να υπάρξει στο τέλος της έρευνας, καμία σκιά για τίποτα», είπε.
«Οι έμπειροι αξιωματικοί καταλαβαίνουν, μέσα από συνδυασμό ερωτήσεων και αποδείξεων, μέσα από ενδείξεις και απαντήσεις λύνουν την υπόθεση πολύ πιο εύκολα» σημείωσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, «πάντα υπάρχουν άλλοι ύποπτοι και οι συνήθεις ύποπτοι αλλά και οι ύποπτοι, που δεν δείχνουν ύποπτοι».
«Υπάρχουν τρεις κύκλοι ερευνών. Ο κοντινός κύκλος, ο μεγάλος και ο μακρινός κύκλος. Οι τρεις κύκλοι ενώνονται στα εγκληματικά εργαστήρια και δίνουν τις απαντήσεις» κατέληξε.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top