ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα βάφτιζε τη μικρή Λυδία

Facebook
Twitter
Στην εκπομπή T-live, η Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως μία ακόμα αποκάλυψη. Το πρόσωπο που θα βάφτιζε τη μικρή Λυδία, είναι ο άνθρωπος που στέκεται αθόρυβα στο πλευρό της μητέρας της Κάρολαϊν όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή η Γιώτα Κηπουρού, ο εν λόγω κύριος ήταν φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα, τις βέρες για τον γάμο τους τις είχαν αγοράσει από το κατάστημά του. Σε ανάρτησή του στα social media, είχε βάλει φωτογραφία με τις βέρες.

Στο μεταξύ, όσα ακούγονται για τον ίδιο τις τελευταίες μέρες θέλησε να σχολιάσει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του ΑΝΤ1 και της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, σχολίασε την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την προσωρινή επιμέλεια της κόρης του και απάντησε σχετικά με τα έξοδα της κηδείας της συζύγου του.

Όσον αφορά την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ο 32χρονος συζυγοκτόνος δήλωσε: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Κάρολαϊν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Παράλληλα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προχωρά σε διευκρινήσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Κάρολαϊν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα» δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top