ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γλυκά Νερά: Οι Αρχές ζητούν απαντήσεις μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Facebook
Twitter
Καταιγιστικές συνεχίζουν να παραμένουν οι εξελίξεις, περίπου δύο μήνες μετά την δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η οικογένεια της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, όπως φαίνεται δεν έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και αναζητά τους πραγματικούς λόγους της δολοφονίας.

Ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουός ισχυρίζεται πως σε μια στιγμή έντασης έβαλε τέλος στη ζωή της νεαρής συζύγου του, ωστόσο η οικογένειά της, η οποία μάλιστα έχει υπό την επιμέλειά της μικρής Λυδίας, δεν πείθεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, στις 15 Ιουλίου που επιστρέφει ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα βρει στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

«Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος» είπε μεταξύ άλλων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top