ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα σήμερα ο σύζυγος και δολοφόνος της Καρολάιν

Facebook
Twitter
Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, όπου δράστης, όπως αποκαλύφθηκε χθες ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πλέον βρίσκεται κρατούμενος στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, όπου τα στελέχη της ΕΛΑΣ συντάσσουν τον φάκελο της υπόθεσης η οποία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα. Εκεί πρόκειται να οδηγηθεί και ο ίδιος προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες κι έπειτα αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει δικηγόρος την υπόθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες Πέμπτη, μετά από οχτάωρη προανακριτική διαδικασία, ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος της. Η Καρολάιν δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχαν συχνά έντονους καβγάδες. Και εκείνη τη μέρα είχε έντονο καβγά μαζί της και του ζήτησε να πάρει το μωρό και να πάει να κοιμηθεί στο ισόγειο, όπως και έκανε. Εκείνη κοιμήθηκε μόνη στη σοφίτα. Κάποια στιγμή. όπως ό ίδιος ισχυρίζεται ξύπνησε και ανέβηκε στη σοφίτα. Εβαλε το μωρό στην κούνια και έπεσε να κοιμηθεί δίπλα. Τότε εκείνη ξύπνησε και συνέχισαν τον καβγά. Όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, τότε είπε πώς έχασε την ψυχραμία του και την έπνιξε πιέζοντας το κεφάλι της στο μαξιλάρι.

Μετά ξεκίνησε να στήνει ένα σενάριο αντιγράφοντας αυτά που του είχε μεταφέρει παλαιότερα ο εκπαιδευτής του από δική του εμπειρία ληστείας.

Σε σχέση με το κρέμασμα του σκυλιού, επειδή ήταν δεμένο με το λουρί του σε κουπαστή εσωτερικής σκάλας του σπιτιού μένει να αποσαφηνιστεί μήπως το ζώο στην προσπάθειά του να αποδεσμευτεί γλίστρησε, έπεσε και κρεμάστηκε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top