ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: To γενετικό υλικό στο «μικροσκόπιο» των αρχών

glyka nera egklima
Ολοένα και πιο εντατικές γίνονται οι έρευνες των αρχών, όσον αφορά στη δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της.

«Κλειδί» στον εντοπισμό των δραστών αναμένεται να αποτελέσει το γενετικό υλικό στη μεζονέτα, που είναι υπό επεξεργασία στα εργαστήρια.

Οι ερευνητές πήραν τα ρούχα που φορούσε το ζευγάρι, όπως και δείγματα από τα χέρια, νύχια και πρόσωπο της 20χρονης, η οποία φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τους δράστες πριν ακινητοποιηθεί. Ανάλογη εξερεύνηση γίνεται στα σκοινιά, ταινίες, τα δεσμά που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Ο δολοφόνος ήταν περίπου 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με παραπάνω κιλά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, αλλά όταν επρόκειτο να φύγουν από το σπίτι είπε κάποιες λέξεις σε μία γλώσσα που δεν κατάλαβε ο 32χρονος.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι οι αρχές εξετάζουν αρκετά σενάρια για το έγκλημα. Ένα εξ αυτών είναι οι δράστες να άφησαν το αυτοκίνητό τους κάποια μέτρα μακριά από το σπίτι του ζευγαριού και με τα πόδια μέσα από τα οικόπεδα στην περιοχή, να έφτασαν στη μεζονέτα.

You may also like

Comments are closed.