ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Γνώριζε ο Μάνος Δασκαλάκης ή η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι η 33χρονη σκότωσε την Τζωρτζίνα;

paidia patra mitera dilosi
Τελικά γνώριζε ο Μάνος Δασκαλάκης ή η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι η 33χρονη σκότωσε την Τζωρτζίνα ή ίσως (αν επιβεβαιωθεί) και τα άλλα παιδιά της;

Πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Με βάση τα δεδομένα παρόμοιων παιδοκτονιών στο εξωτερικό από μητέρες που προσπαθούσαν να παραπλανήσουν γιατρούς και νοσηλευτές με πρόκληση βλαβών στα παιδιά τους – αντιστοιχίες με το «σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου» – διαπιστώνεται ότι οι σύζυγοί τους δεν μπορούν να αντιληφθούν τις ύποπτες κινήσεις τους.

Ακόμα, είναι βέβαιο ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν παρών σε κανένα από τα μοιραία επεισόδια και το «κίνητρο» μπορεί να ήταν οι κινήσεις του να χωρίσει από τη σύζυγό του.

Το γεγονός ότι την υπερασπίστηκε μετά τους θανάτους των παιδιών του και εμφανίζεται «αδιάφορος» ή «επιπόλαιος» – όπως του καταλογίζεται – δεν φαίνεται να αλλάζει τη θέση, προς το παρόν, των ερευνητών της υπόθεσης ότι δεν στοιχειοθετείται η εμπλοκή του σε εγκληματική ενέργεια. Για την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία φαίνεται προς το παρόν ότι της προσφέρει άλλοθι για τη βραδιά θανάτου της Ιριδας (ότι ήταν μόλις για λίγα δευτερόλεπτα κοντά στο κορίτσι), θεωρείται ότι μπορεί να προχωρά σε κινήσεις με μοναδικό κριτήριό της την υπεράσπιση της αδελφής της.

You may also like

Comments are closed.