ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γουίλ Σμιθ: «Τα βρήκανε με τον Κρις Ροκ» δήλωσε ο Diddy – «Είναι αδέρφια»

Facebook
Twitter
«Ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ τα βρήκαν μεταξύ τους», δήλωσε ο ράπερ Σον “Diddy” Κομπς, μετά το χαστούκι που έδωσε ο ηθοποιός στον κωμικό και «ακούστηκε σε όλο τον κόσμο» κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Όπως αναφέρει το Page Six, ο 52χρονος ράπερ επιβεβαίωσε ότι ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ τα βρήκαν μετά το τέλος της τελετής απονομής των Όσκαρ, στο after party του Vanity Fair και ότι πλέον όλα είναι «περασμένα ξεχασμένα».

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η κόντρα τους έληξε», δήλωσε ο Diddy στο Page Six. «Είναι αδέρφια», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Φαίνεται πως όντως ήταν όλα καλά στο after party του Vanity Fair, με τον Γουίλ Σμιθ να χορεύει όλη νύχτα και να τραγουδάει τις επιτυχίες του.

Ώρες πριν από τον… κλάδο ελιάς, μια πηγή είπε αποκλειστικά στο Page Six ότι οι δυο τους είχαν κανονίσει να λύσουν τα όποια ζητήματα είχαν μετά την τελετή. Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ, ο Γουίλ Σμιθ κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου και στην ομιλία του, ο σταρ του «King Richard» ζήτησε συγγνώμη από όλους εκτός από τον Κρις Ροκ.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους συνυποψηφίους μου. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή και δεν κλαίω επειδή κέρδισα ένα βραβείο», είπε ο Γουίλ Σμιθ. «Δεν έχει να κάνει με το ότι κέρδισα το βραβείο αλλά με το να μπορείς να ρίξεις φως σε όλους τους ανθρώπους».

Ωστόσο ο Κρις Ροκ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο, καθώς ακούστηκε να λέει στα παρασκήνια πως «έφαγα χαστούκι από τον Μοχάμεντ Άλι και δεν έπαθα ούτε γρατζουνιά», υπενθυμίζοντας ότι ο Γουίλ Σμιθ ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στη βιογραφική ταινία «Ali» το 2002.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top