ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

“Φουντώνει” η αντιπαράθεση στο Αίγιο | Χρ. Γούτος για Καλογερόπουλο: ‘Πλάθει’ την αλήθεια εμφανίζοντας την ‘αποτυχία’ ως ‘επιτυχία’ – Ερχόμαστε να φέρουμε αλλαγή και προοπτική!

BeFunky design 24 1
Μετά τις εξαγγελίες και αναφορές σε πεπραγμένα, του Δημάρχου Αιγιαλείας κου Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας κ. Χρήστος Γούτος, πέρασε στην αντεπίθεση εγκαινιάζοντας και τυπικά πια την έναρξη της προεκλογικής αντιπαράθεσης εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

 

Θυμίζουμε, ο κ. Καλογερόπουλος παρουσίασε 125 νέους υποψηφίους του, σε ανοιχτή συγκέντρωση σε πεζόδρομο του Αιγίου, την περασμένη εβδομάδα. Και στην ομιλία του αναφέρθηκε σε πεπραγμένα της θητείας του αλλά και σε υποσχέσεις για την επόμενη τετραετία “αν τον εμπιστευτούν και πάλι οι Αιγιαλείς”.

Ο Χρήστος Γούτος, όμως, ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου με μια δήλωση του κατακεραύνωσε τον δήμαρχο και τα λεγόμενα του, κατηγορώντας τον ότι… “πλάθει” την αλήθεια για να παρουσιάσει ως “θετικό” κάθε τι “αρνητικό”.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΟΥΤΟΥ:

7B5CE781 0F2A 4855 984F 2CE8AD3FA6AF 1 e1682963122270

 

” Επιχειρώντας ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα, με την επιλογή ανοικτής εκδήλωσης για την παρουσίαση υποψηφίων, ο κ. Καλογερόπουλος είπε πράγματα που δείχνουν πως είτε δεν έχει συναίσθηση του τι πραγματικά συμβαίνει στον τόπο, είτε δεν διστάζει να «πλάθει» την αλήθεια παρουσιάζοντας ως “θετικό” κάθε τι “αρνητικό”.

Να εμφανίζει ως “δράση” την “αδράνεια”, ως “έργο” την “απραξία”, ως “επιτυχία” την “αποτυχία”…

Δεν δίστασε να μιλήσει για «όσα κατάφερε», όταν η αλήθεια είναι ότι η πόλη μας μαστίζεται από τα άλυτα προβλήματα, την δυσλειτουργία και την στασιμότητα σε έργα, καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμό και οποιαδήποτε δράση με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την τόνωση της αγοράς.

Όταν η πόλη, επί θητείας κου Καλογερόπουλου, έχασε το ΤΕΙ. Βίωσε την απώλεια του Τμήματος Φυσικοποθεραπείας χωρίς ίχνος διάθεσης για έγκαιρη και αποτελεσματική πρωτοβουλία αποτροπής κάτι τόσο αρνητικού για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Η Δημοτική Αρχή αρκέστηκε σε ρόλο ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΗ των εξελίξεων, αποδεικνύοντας, και σε αυτό, το πόσο ανέτοιμη ήταν αλλά και πόσο αδύναμη είναι γενικώς να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο κ. Καλογερόπουλος είπε: «Μας ενδιαφέρουν πρωτίστως μεγάλα έργα και υποδομές μαζί με την καθημερινότητα”, όταν στον Δήμο μας όλα τα έργα πνοής ή βάλτωσαν ή καθυστέρησαν ή δεν ξεκίνησαν καν.

Δεν δίστασε επίσης, να προβεί σε εξαγγελίες για το… μέλλον. Όσα έπρεπε να είχε ήδη κάνει και δεν έκανε, τώρα τα μεταθέτει χρονικά μέσω εύκολων προεκλογικών υποσχέσεων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «δημοπράτηση μαρίνας… στο πλαίσιο σχεδίου ανάδειξης του παραλιακού μετώπου της πόλης». Διότι στα 4 ολόκληρα χρόνια της θητείας του, όλα αυτά τα μεγαλεπήβολα σχέδια για την παραλία φαίνεται ότι… πήγαν περίπατο, καθώς μόνο μέλημα του αποδείχθηκε πως ήταν να μετατρέψει την παλιά Χαρτοποιία Αιγίου σε πάρκινγκ απορριμματοφόρων και να δρομολογήσει την παράδοση έκτασης σε ιδιώτη για να φτιάξει… καρνάγιο!

 

“ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ… ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”

Ο κ. Γούτος συνεχίζει την αναφορά του λέγοντας:

Για κάθε αναφορά του κ. Καλογερόπουλου, υπάρχει και μια παρόμοια απάντηση… Διότι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

Δυστυχώς για τον κ. Καλογερόπουλο και Ευτυχώς για τον τόπο μας, το ελπιδοφόρο είναι ότι οι Αιγιαλείς ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ.

Δεν θα επενδύσουν ξανά τις ελπίδες τους, για την Αιγιάλεια που αξίζουμε, σε «πλαστές» υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και σε στείρες παλαιομοδίτικες πολιτικές.

Η παράταξη μας έρχεται για να φέρει την αλλαγή και την προοπτική που έχουν ανάγκη οι πολίτες. Την αλλαγή που επιβάλλεται να δοθεί σ’ αυτόν τον τόπο.

Η Αιγιάλεια χρειάζεται πρόοδο και ανανέωση, χρειάζεται φρεσκάδα και σύγχρονες ιδέες, χρειάζεται ανθρώπους που να θέλουν αλλά και να μπορούν να Τολμήσουν και να οδηγήσουν τον τόπο Μπροστά.

Οι «λαμπρές σελίδες» του παρελθόντος, επιβάλλεται να γραφτούν ξανά για το Αίγιο, για την Αιγιάλεια, για ΟΛΟΥΣ τους Αιγιαλείς! “.

You may also like

Comments are closed.