Greek Library of London: Την Κυριακή η νέα συνάντηση

Facebook
Twitter
Την 53η συνάντηση με τα μέλη και τους φίλους της πραγματοποιεί η δανειστική βιβλιοθήκη Greek Library of London την προσεχή Κυριακή, 20 Μαρτίου.

Η Greek Library of London είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Λονδίνο που δημιούργησε το 2017 την πρώτη κινητή ελληνική δανειστική βιβλιοθήκη στο Λονδίνο. Στόχος ήταν να επικοινωνήσει και να παρουσιάσει την σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία, τόσο  στους Έλληνες που ζουν στην Αγγλία όσο στους φιλέλληνες που ασχολούνται με τα ελληνικά γράμματα.

H βιβλιοθήκη διαθέτει περισσότερα από 3.000 βιβλία τα οποία καταγράφουν όλες τις μορφές της συγγραφής και συνομιλούν με όλες τις μορφές της λογοτεχνίας και της ιστορίας. Διαθέτει περισσότερα από 350 εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία παρακολουθούν και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που κάνει.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της τελευταίας διετίας, η απόκτηση όσο και η ανανέωση της κάρτας μέλους της GLL γίνεται online, ενώ η επιλογή των βιβλίων γίνεται μέσα από την  καινούργια πλατφόρμα Librarika που χρησιμοποιεί η βιβλιοθήκη.

Οι δράσεις της Greek Library of London, πέρα από τη λειτουργία της ως δανειστικής, αφορούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, παιδική βιβλιοθήκη και λέσχη ανάγνωσης καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top