ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Greek Mafia: Νέα ντοκουμέντα από την δράση των αδίστακτων κακοποιών – Οι αναρτήσεις, οι φωτογραφίες και τα «μηνύματα»

greek mafia 3

Νέα ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δράση των μελών της αποκαλούμενης Greek Mafia. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δημοσίευαν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, θέλοντας έτσι να στείλουν «μηνύματα» στους αντιπάλους τους για το πόσο αδίστακτοι είναι.

Οι μαφιόζοι φρόντιζαν να δείχνουν πως είναι έτοιμοι για όλα, δημοσιεύοντας προκλητικές φωτογραφίες, όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ.

Όπως μεταδόθηκε, ο 29χρονος έχει πλούσιο παρελθόν στην Κύπρο για ναρκωτικά, εκβιασμούς, διαρρήξεις, κλοπές καθώς επίσης και για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Άλλο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπόριο όπλων. Αυτό το μέλος της συμμορίας έχει συλληφθεί στο Μαυροβούνιο και πλέον βρίσκεται στη φυλακή καθώς την ώρα που έγινε ο έλεγχος σε βάρος του, στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν βαρύς οπλισμός και εκρηκτικά. Ο ίδιος εμφανίζεται σε βίντεο στα social media να σημαδεύει με όπλο, σε τοποθεσία που οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να εντοπίσουν.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, τα μέλη της οργάνωσης δημοσίευαν αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες στα social media, ώστε να διαφημίζουν το πόσο αδίστακτη συμμορία είναι κι έτσι να αναλαμβάνουν ανάλογες «δουλειές».

You may also like

Comments are closed.