ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

 Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Η Κάτω Αχαΐα χρειάζεται τοπόσημα, όπως ο Ιερός ναός του Αγίου Ιωάννου»  

Facebook
Twitter

 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Κάτω Αχαΐας, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του ως άνω Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Δύμης, αιδεσιμ. π. Απόστολο Δημητρόπουλο, υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας που επιδιώκεται και από τις δυο πλευρές, με σκοπό τόσο την προώθηση και συναντίληψη επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος όσο και τη συνδρομή του Δήμου στην πολύχρονη προσπάθεια της αποπεράτωσης των εργασιών του υπό ανέγερση Ναού. Αρχικά, ο π. Απόστολος, όπως και οι συνεργάτες του, ενημέρωσαν αναλυτικά για την πορεία και πρόοδο των εργασιών του Ναού, όπως και για τις φάσεις που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου.

1 1 2

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, αφού συνεχάρη για ακόμη μια φορά τον π. Απόστολο όπως και όλους τους συνεργάτες του για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν με τη βοήθεια και συνδρομή των πιστών, για την αποπεράτωση του εμβληματικού αυτού έργου για την περιοχή μας, σημείωσε πως «η πληγή αυτή στην πόλη μας, μετά από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008 πρέπει να κλείσει! Οφείλουμε να σταθούμε -και θα σταθούμε- αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Πρόκειται όντως για ένα μεγαλοπρεπέστατο Ναό, που θα αποτελεί τοπόσημο για το Δήμο και την περιοχή μας ευρύτερα».

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επισημάνθηκε η ανάγκη κατασκευής και λειτουργίας νέου κοιμητηρίου, λόγω πληρότητας του παλαιού, όπως και η επίτευξη περαιτέρω συνεργασίας για μια σειρά κοινωνικών προβλημάτων.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top