ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Γρηγόρης Λέων: Απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από την οικογένεια Πισπιρίγκου

Facebook
Twitter
Στο στόχαστρο της Ρούλας Πισπιρίγκου και της οικογένειας της βρέθηκε ο Γρηγόρης Λέων, όπως προκύπτει από το τετρασέλιδο δελτίο Τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα Δευτέρα. 

“Διαψεύδουμε πλήρως την πληροφορία που μεταδόθηκε σε τηλεοπτικά μέσα ότι δήθεν έχουμε προτείνει στον Ιατροδικαστή κ. Λέων να αναλάβει ως τεχνικός μας σύμβουλος για την υπόθεση της Ρούλας. Ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής συμμετέχει καθημερινά σε εκπομπές μιλώντας ανεύθυνα για μία υπόθεση της οποίας δεν έχει δει ποτέ του κανένα έγγραφο και κερδίζει τηλεοπτική προβολή και δημοσιότητα πάνω από τους τάφους των τριών αγαπημένων μας παιδιών. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η επιστημονική εγκυρότητα των απόψεών του είναι πολύ περιορισμένη. Για τον λόγο αυτό δεν θα υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να τον επιλέξουμε ως τεχνικό μας σύμβουλο”, αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου.

Κληθείς να το σχολιάσει, ο Γρηγόρης Λέων τόνισε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”: “Έχουν προηγηθεί διάφοροι δικηγόροι που δυστυχώς για την ίδια, δεν είχαν κοινή γραμμή. Προσωπικά δεδομένα έχουν δοθεί από την ίδια για τα παιδιά, συνεντεύξεις έχουν δοθεί από την οικογένεια για τα παιδιά, οι εκθέσεις των δύο πρώτων παιδιών δόθηκαν πλήρως στη δημοσιότητα, τοξικολογικές εξετάσεις, ιστολογικές εξετάσεις… Προσωπικά, έχω δεχτεί κλήσεις και από άλλους δικηγόρους που επισκέπτεται η οικογένεια. Γιατί αποφάσισε να εμπλέξει εμένα; Για το αυτονόητο… Έχουμε ενοχλήσει με την επιστημονική μας άποψη”.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top