ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

“H Φυσικοθεραπεία είναι σχολή του Αιγίου” – Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση

ka 68 7 850x460 1

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου Αιγιαλείας και της Συντονιστικής Φορέων, δίδεται στη δημοσιότητα συνοπτικά το πρόγραμμα της δυναμικής εκδήλωσης που διοργανώνεται το βράδυ της Παρασκευής στα Ψηλαλώνια για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί πως η Φυσικοθεραπεία είναι η σχολή του Αιγίου!

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή η εκδήλωση περιλαμβάνει:

-Την παρουσίαση τηλεοπτικού σποτ που θα διακινηθεί σε ΜΜΕ και μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης παρουσιάζοντας στοχευμένα τις θέσεις της πόλης και τα πραγματικά γεγονότα και όλη την αλήθεια για τη Φυσικοθεραπεία.

-Λίγο πριν θα βραβευθεί η ομάδα μπάσκετ του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αιγίου που κέρδισε το Διατμηματικό Πρωτάθλημα του  Πανεπιστημίου Πατρών μεταξύ «12» ομάδων.

-Αμέσως μετά τη μεγάλη κοινωνική εκδήλωση θα ακολουθήσει λαϊκή συναυλία με τίτλο «Το Αίγιο τραγουδά για τη Φυσικοθεραπεία».

Στην πρόσκληση του δήμου ανταποκρίθηκε ευγενώς η σπουδαία Αιγιώτισσα λαϊκή ερμηνεύτρια Μαίρη Μαράντη και μαζί της θα είναι ο Γιώργος Αιγιώτης και η Μαρία Θεοδώρου.

Το μήνυμα που στέλνει η πόλη είναι πως δεν θα επιτρέψει τη μεταφορά της έδρας της Φυσικοθεραπείας κι όπως σήμερα στα μηχανογραφικά η έδρα της σχολής είναι στο Αίγιο, δε θα πρέπει το υπουργείο Παιδείας να βάλει την υπογραφή του σε ένα «έγκλημα» που επιχειρείται σε βάρος της φοιτητικής κοινότητας και της πόλης του Αιγίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΩΡΑ 8.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ ΑΙΓΙΟΥ

*Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση συμμετέχει το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ προκειμένου να διευκολυνθεί η μεταφορά συμπολιτών προς τα Ψηλαλώνια. (Οι διαδρομές για τη δωρεάν διέλευση από τα ΑΣΤΙΚΑ θα ανακοινωθούν την Πέμπτη).

Για το Δήμο και τη Συντονιστική Φορέων Ο αντιδήμαρχος Τριανταφυλλόπουλος Γρηγόρης

You may also like

Tourismos gia olous 873x432.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Ποιοι υποβάλλουν αιτήσεις, οι δικαιούχοι

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Η πλατφόρμα ...

Comments are closed.