ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

«H κεταμίνη αναμφισβήτητη αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας», λέει ο Λέων «δείχνοντας» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

EEV5 090123 DIKH PISPIRIGKOY 3 1024x682 1 1024x682 1

«Δεν τίθεται θέμα για την αιτία του θανάτου» της μικρής Τζωρτζίνας υπογραμμίζει ο Γρηγόρης Λέων για τη δίκη με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Η αιτία θανάτου δεν αμφισβητείται από κανέναν», επισημαίνει ο γνωστός ιατροδικαστής στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Αναφορικά με το αίτημα της εκταφής και των νέων εξετάσεων, ο Γρηγόρης Λέων αναφέρει πως όσον αφορά την αιτία θανάτου του μικρού παιδιού δεν αμφισβητείται από κανέναν:

«Από τη στιγμή που υπάρχει τοξικολογική και δεν έχει αμφισβητηθεί με τεχνικούς συμβούλους, δεν τίθεται θέμα επανεξέτασης. Οι τρίχες θα μας έδιναν απάντηση σε βάθος χρόνου, όπως τρεις μήνες πριν. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αιτία θανάτου».

Όσον αφορά την εκταφή, ο Γρηγόρης Λέων αναφέρει πως η αιτία θανάτου είναι η κεταμίνη και αυτό δεν αμφισβητείται.

You may also like

Χωρίς τίτλο 1 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεκτό έγινε το αίτημα της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου για κατάθεση της γιατρού της Τζωρτζίνας! Ακούστε όμως τι έλεγε η παιδοκαρδιολόγος

Ομόφωνα αποδέχθηκε το ΜΟΔ το αίτημα της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για κλήτευση της παιδοκαρδιολόγου Αγγελικής ...

Comments are closed.