ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Τμήμα ΗΜΜΥ: Η Ευρώπη «ακούει» Κουκούλι αλλά η Πάτρα… “πέρα βρέχει”!

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Το έχουμε ξαναγράψει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έως ότου διαπιστώσουμε πως τα επιτεύγματα του τμήματος ΗΜ/ΜΥ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που εδρεύει στις εγκαταστάσεις του πρώην ΑΤΕΙ στο Κουκούλι, αξιοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό.

Και παραθέτουμε ένα ακόμη παράδειγμα, με αφορμή τη συμμετοχή δύο πατρινών καθηγητών στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του Δικτύου DIH², που πραγματοποιήθηκε 19 – 20 Οκτωβρίου, στην Μπρατισλάβα.

Ο Διευθυντής του «EsdaLab» και πρόεδρος του τμήματος ΗΜ/ΜΥ του ΠΑ.ΠΕΛ. κ. Νικόλαος Βώρος μαζί με τον Αναπληρωτή Διευθυντή και Επίκουρο Καθηγητή κ. Χρήστο Αντωνόπουλο, συμμετείχαν στις εργασίες του Συνεδρίου και στις συναντήσεις matchmaking.

Συναντήσεις, δηλαδή, όπου παρουσιάζονται τα σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα του κάθε τμήματος, και του «δικού» μας εργαστηρίου, στο πλαίσιο ενός κοινοτικού ενδιαφέροντος ως προς τα νέα δεδομένα που παρουσιάζουν τα Κέντρα Ψηφιακής Καινοτομίας συμβάλλοντας στην διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής.

Με δυο λόγια, η Ευρώπη «ακούει» τους επιστήμονες για να χαράζει την πορεία της. Και εκτός των άλλων «ακούει» και το τμήμα από το… Κουκούλι της Πάτρας. Άραγε εμείς το ακούμε…;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ:

9 2

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top