ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Honda: Ετοιμάζει ηλεκτρικό SUV

Facebook
Twitter

Από επίσημες πηγές από τη Honda αναφέρουν πως η εταιρία θα διευρύνει την ηλεκτρική γκάμα με ένα νέο μοντέλου που θα βασίζεται σε μια επίσης νέα αποκλειστική πλατφόρμα και το οποίο θα είναι ένα μεσαίο προς μεγάλο SUV που θα βγει στην αγορά το 2025.

Η Honda εξελίσσει επίσης ένα νέο λειτουργικό σύστημα για το ηλεκτρικό της.

Δεν γνωρίζουμε κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες για αυτό. Όμως έχει προσλάβει πολλούς νέους υπαλλήλους, τους διπλάσιους από ό,τι αρχικά προβλεπόταν, για να προχωρήσει στην εξέλιξη του λογισμικού εντός της εταιρίας.

Πάντως μέσα στο 2024 η Honda θα φέρει στην παραγωγή τα Prologue και Acura ZDX, τα οποία όμως θα είναι προϊόντα της συνεργασίας με την GM και θα βασίζονται στην πλατφόρμα Ultium των Αμερικανών.

Οι δύο εταιρίες θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά από αυτά τα αυτοκίνητα, παρουσιάζοντας νέα προσιτά μοντέλα από το 2027 και μετά.

Η Honda έχει επίσης στα σκαριά ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία θα απευθύνονται στην αγορά της Ιαπωνίας και άλλα τα οποία θα είναι αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας.

Για την τελευταία η Honda έχει μεγάλα σχέδια, καθώς σκοπεύει να παρουσιάσει επτά νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2027 ενώ σκοπεύει όλα τα αυτοκίνητά της προς την Κίνα να είναι ηλεκτρικά από το 2025 και μετά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top