ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η Αχαϊκή Επιμελητηριακή Ανάπτυξη συμμετέχει στο έργο EDIFY-EDU

epimelitirio axaias1 2 620x371 1
Η ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ. (Αχαική Επιμελητηριακή Ανάπτυξη), συμμετέχει ως εταίρος στο έργο EDIFY-Edu, εκπροσωπόντας τον κλάδο επιχειρήσεων στην Ελλάδα και συμμετέχει ενεργά στην πλειοψηφία σχδόν των παραδοτέων του EDIFY-EDU.

Το EDIFY-EDU έχει τριετή διάρκεια (1.9.2022 – 31.8.2025), συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ της Ε.Ε. και συντονίζεται από το φορέα DUN LAOGHAIRE IADT-Institute of Art, Design and Technology (Ιρλανδία) με έντεκα (11) εταίρους σε έξι (6) κράτη-μέλη της Ε.Ε. (Ιρλανδία, Αυστρία, Φινλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα) και τρεις (3) συνδεδεμένους φορείς συνεργάτες σε Γερμανία, Ιταλία και Βέλγιο:

Dun Laoghaire Institute of Art, Design & Technology, Ιρλανδία – Συντονιστής εταίρος
Dun Laoghaire Rathdown Chamber of Commerce, Ιρλανδία
European Grants International Academy SRL, Ιταλία
Api Servizi Srl, Ιταλία
Aalto University, Φιλανδία
TIEKE Finnish Information Society Development Centre, Φιλανδία
Technische Universitaet Dresden, Γερμανία
Pro Arbeit – Kreis Offenbach (AOR) – Kommunales Jobcenter, Γερμανία
Hellenic Open University, Ελλάδα
Achaia Chamber´s Development Entity, Ελλάδα
Talent Garden Milano SRL., Ιταλία
The Female Factor, Αυστρία
To ‘EDIFY-EDU: Equality, Diversity, Inclusion For improving the qualitY of Management EDUcation, training and professions’ (Ισότητα, Διαφορετικότητα, Συμπερίληψη για τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, και των επαγγελμάτων σχετικών με τη Διαχείριση) είναι ένα πρόσφατα εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό έργο που επιχειρεί να αντιμετωπίσει το κενό δεξιοτήτων στο θεματικό άξονα του Management και ειδικότερα σε ό,τι αφορά στις ικανότητες σχετικά με την Ισότητα, τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση (ΙΔΣ), οι οποίες αποτελούν ολοένα και πιο απαραίτητες δεξιότητες στη σημερινή πολύπλοκη και υπό συνεχή μετασχηματισμό κοινωνία.

Ο ΣΤΟΧΟΣ

Το έργο στοχεύει στην απόκτηση ικανοτήτων ΙΔΣ και εγκάρσιων δεξιοτήτων με ομάδα-στόχο τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες στον τομέα του Management, που αποτελούν τα μελλοντικά στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και τα εν ενεργεία στελέχη αυτών δίνοντας έμφαση στις μικρο-μεσαίες εταιρείες οι οποίες αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, προκειμένου να ανταποκριθούν στο σύγχρονο κοινωνικό μετασχηματισμό. Αυτό θα επιτευχθεί, με τη δημιουργία ενός συστήματος αξιολόγησης δεξιοτήτων, προσφοράς Εκπαιδευτικού Προγράμματος, επικύρωσης και αναγνώρισης των νέων ικανοτήτων.

Περισσότερα για το έργο EDIFY-EDU μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του έργου: http://www.edifyeduproject.eu

You may also like

Χωρίς τίτλο 1 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεκτό έγινε το αίτημα της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου για κατάθεση της γιατρού της Τζωρτζίνας! Ακούστε όμως τι έλεγε η παιδοκαρδιολόγος

Ομόφωνα αποδέχθηκε το ΜΟΔ το αίτημα της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για κλήτευση της παιδοκαρδιολόγου Αγγελικής ...

Comments are closed.