ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η ΑΕΚ κρίνει την παραμονή Γιούση στην Παναχαϊκή

Facebook
Twitter
Τι κι αν ο Χρήστος Γιούσης, με τη φανέλα της Παναχαϊκής έκανε ένα γεμάτο πρωτάθλημα με 16 συμμετοχές και πετυχαίνοντας τρία γκολ, η παραμονή του στην «κοκκινόμαυρη» ομάδα, θεωρείται αρκετά δύσκολη.

Κι αυτό γιατί, ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ και πλέον για το μέλλον του, θα αποφασίσουν στην «Ένωση», μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Match» μπορεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής να έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει κάτοικος Πατρών, όμως δεν εξαρτάται η παραμονή του μόνο από τον ίδιο, αλλά και από την ΑΕΚ (σ.σ. από τη στιγμή που φημολογείται έντονα πως θα κατεβάσει και ομάδα Β’ στην Superleague 2 τη νέα σεζόν).

Φυσικά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση του ιδίου, με τους ιθύνοντες της αθηναϊκής ομάδας, προκειμένου να κοιτάξει το μέλλον του.

Άλλωστε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Γιούσης αναφέρει στο στενό του περιβάλλον, ότι περνά καλά στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα πουν και τι θα αποφασίσουν στην «Ένωση».

Τα δεδομένα για Λαρέα και Μπάτροβιτς

Σε ό,τι αφορά, τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ο Αργεντινός Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα, έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στην Παναχαϊκή (έχει πάντως καλές προτάσεις στα χέρια του), ωστόσο θέλει να πάρει εγγυήσεις, περί του τι προτίθεται να κάνει η «κοκκινόμαυρη» ομάδα κι αν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, τα πράγματα για τους υπόλοιπους «κοκκινόμαυρους» παίκτες, είναι ρευστά, αφού δεν έχει βγει προς τα έξω το παραμικρό, παρά μόνο για τον Μπάτροβιτς, που επίσης δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει, αν κι έχει ήδη προτάσεις από άλλες ομάδες.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Τάσος Αγγελόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top