Πέρα από τις μάχες των πλέι-οφ στην Basket League που βρίσκονται στην κορύφωσή τους, μη ξεχνάμε ότι πλησιάζει και η ετυμηγορία της κάλπης της ΕΟΚ που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 του μήνα.
Τι ακόμη εκκρεμεί κι έχει πολύ μεγάλη σημασία; Ότι στις 24 Μαΐου αναμένεται η οριστική απόφαση του Ειρηνοδικείου της Αθήνας για τη σύνθεση της διοίκησης Πρωτοδικείου. Αυτή που ήδη υπάρχει είναι προσωρινή κι εδώ «παίζεται» η μεγάλη λεπτομέρεια.
Αφού αν παραμείνει ως έχει στην πλειοψηφία της οδεύουμε ολοταχώς για εκλογές δια ζώσης και καθώς έχει ήδη κλειστεί το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» για να φιλοξενηθούν οι διαδικασίες της γενικής συνέλευσης.
Προσέξτε όμως. Αν από την απόφαση του Ειρηνοδίκη αλλάξουν οι ισορροπίες στη διοίκηση πρωτοδικείου της ΕΟΚ, τότε είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα των εκλογών. Δηλαδή η κάλπη να γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο κι όχι δια ζώσης.
Για το λόγο αυτό άλλωστε όταν εκδικάστηκε η υπόθεση στο δικαστήριο και εν αναμονή της ετυμηγορίας, έγινε πολύ μεγάλη κόντρα και από τις τρεις ενδιαφερόμενες πλευρές που κατέθεσαν τις θέσεις και τις απόψεις τους.
ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος