ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ασφάλεια καλεί σε κατάθεση τη συμβολαιογράφο του Μάνου Δασκαλάκη

manos daskalakis 3
Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύτων αναφορικά με την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της Ευγενίας Κούτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια της Πάτρας, μετά την εντολή του Εισαγγελέα έχουν ξεκινήσει για αρκετές εβδομάδες την έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς  της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου που επήλθε τον Σεπτέμβριο του 2020, ζητά να καταθέσει αυτή την φορά η συμβολαιογράφος που συνέταξε το πληρεξούσιο για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η Ευγενία Κούτρα ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο ζήτησε από γυναίκα συμβολαιογράφο να της ετοιμάσει πληρεξούσιο, ώστε ο Μάνος Δασκαλάκης που διέμενε με την εν διαστάσει σήμερα Ρούλα Πισπσιρίγκου στο ισόγειο της οδού Μπιζανίου, να μπορεί να διαχειρίζεται οικονομικές τις υποθέσεις (πληρωμή λογαριασμών, εφορίας, τράπεζες κλπ).

Τις λεπτομέρειες της συνομιλίας της συμβολαιογράφου με την σπιτονοικοκυρά, σχετικά με το πληρεξούσιο και τις σχέσεις του ζευγαριού με την Ευγενία Κούτρα θέλουν να πληροφορηθούν οι άνδρες της Ασφάλειας και καλούν εντός των ημέρων την συμβουλαιογράφου , που σήμερα είναι συνταξιούχος και διαμένει στην Αθήνα.

Στο μεταξύ εντός των ημερών οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου εάν θα μπορέσουν ναεισέλθουν στο διόροφο της οδού Μπιζανίου για να καταγράψουν τα κινητά περιουσιασκά στοιχεία που υπάρχουν μέσα και ν αντιπαραβάλλουν με΄όσα έχει καταγράψει συμβουλαιογράφος που ορίστηκε για να σφραγίσει το σπίτι.

Πάντως η μάνα, ο πατριός και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπσιρίγκου , μετά από σύμφωνη γνώμη και της ίδιας, έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο να αδειάζουν το σπίτι που διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη πριν τις συνταρακτικές αποκαλύψεις. Αδειάζουν και πετούν πράγματα , ενώ όσα θεωρούν χρήσιμα (επιπλα κλπ) θα τα μεταφέρουν σε άλλον χώρο.

You may also like

Comments are closed.