ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αστυνομία γνώριζε για δύο συμβόλαια θανάτου από τον Ιούνιο – Το ένα ήταν του Βαγγέλη Ζαμπούνη που εκτελέστηκε στον Νέο Κόσμο

neosKosmos zampounis

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Αστυνομία γνώριζε για τα συμβόλαια θανάτου στον Κορυδαλλό και τον Νέο Κόσμο, όπου δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες ποια θα ήταν τα θύματα των συμβολαίων θανάτου, τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσεων, αλλά και τον λόγο που σχεδιάζονται.

Όσον αφορά στην εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος που δεν είχε προσωπική ασφάλεια το μοιραίο βράδυ, ήταν διότι ο 44χρονος είχε επιλέξει να μην έχει κανέναν προσωπικό φρουρό, καθώς φοβόταν την προδοσία εκ των έσω προδοσία και το ενδεχόμενο διαρροών από τους φρουρούς του σε αντίπαλη συμμορία. Επομένως, θεωρούσε πως ήταν ασφαλέστερο να κινείται μόνος του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο η εντολή για το συμβόλαιο θανάτου του Βαγγέλη Ζαμπούνη να δόθηκε μέσα από τις φυλακές, γι’ αυτό μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» και ποινικοί με παρελθόν στη νύχτα.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, οι δράστες της δολοφονίας ήταν εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι και εκτιμάται πως πρόκειται για άτομα από χώρες των Βαλκανίων.

You may also like

Comments are closed.