ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ συγχαίρει τη Συνδικαλιστική Δημοκρατική Κίνηση Αστυνομικών

246423865 1026349751475159 3597944803381206865 n
Ο Πρόεδρος, τα μέλη της ΔΕΕΠ – Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας και του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας  Δημοκρατίας συγχαίρουν με ανακοίνωση τους τη Συνδικαλιστική Δημοκρατική Κίνηση Αστυνομικών Αχαΐας για την εκλογική της επιτυχία στις Αρχαιρεσίες της Ένωσης  του Νομού.

Με το παραγωγικό έργο τους τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων υπό τον πρόεδρό της Χάρη Τσίτσικα, κέρδισαν πάλι την εμπιστοσύνη των συναδέλφων τους προωθώντας δυναμικά και μεθοδικά λύσεις για πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Αχαΐας.

Η ΔΕΕΠ Αχαΐας συγχαίρει ακόμη το σύνολο των εκλεγμένων στο  ΔΣ και τα άλλα όργανα των αστυνομικών καθώς και όλους τους υποψήφιους των εκλογών.

“Θα είμαστε διαρκώς αρωγοί στις προσπάθειες των αστυνομικών για την επίλυση των προβλημάτων τους και πάντα κοντά τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Καλή δύναμη και ευόδωσης των στόχων στο νέο ΔΣ της Ένωσης Αχαΐας”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ, Αντώνης Κουνάβης ενώ σύντομα αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ θα συναντηθεί μαζί τους.

You may also like

Comments are closed.

kyriakos mitsotakis berolino eurokinissi 1 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tο αποτύπωμα της επίσκεψης Ερντογάν, οι αυριανές ανακοινώσεις για την οπαδική βία και ο προϋπολογισμός

Μία νέα «σελίδα» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ανοίγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράφοντας τη Διακήρυξη Φιλίας με τον Ταγίπ Ερντογάν και καθοδηγώντας τα επόμενα ...