ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας ήταν μία γερή «γροθιά στο στομάχι»

Facebook
Twitter
Μία σκληρή Δικαστική πράξη προκειμένου να ανασυρθεί από το φέρετρο της 9χρονης το τάμπλετ το οποίο είχε τοποθετήσει στο φέρετρο η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτυλίχθηκε από τα ξημερώματα, με τις εικόνες που «γύρισαν» στο διαδίκτυο να σοκάρουν το Πανελλήνιο.

Η διαδικασία ξεκίνησε περίπου στις 7 το πρωί και διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ακόμη και οι σκληροί και έμπειροι αστυνομικοί που βρέθηκαν όπως ο Νόμος ορίζει πάνω από τον τάφο της Τζωρτζίνας «σφίχτηκαν» ενώ ήταν σε εξέλιξη η διάνοιξη του μνήματος και η ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής.

Παρόντες επίσης ήταν εισαγγελικός λειτουργός, η διευθύντρια της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Γκέλυ Τσιόλα και ιερέας προκειμένου να τελέσει τρισάγιο στη μνήμη της Τζωρτζίνας και των δύο άλλων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη Μαλένας και Ίριδας.

Υπενθυμίζεται πως η ανάσυρση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας έγινε ύστερα από παραγγελία της 18ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών προκειμένου η συσκευή να αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας και να αναλυθεί το σύνολο των δεδομένων της προκειμένου να συλλεγούν στοιχεία χρήσιμα για την υπόθεση.

Κυρίως κατά την έρευνα της ηλεκτρονικής συσκευής θα αναζητηθούν πιθανά ευρήματα που θα δώσουν στις Αρχές εικόνα είτε για τις σκέψεις της Τζωρτζίνας, είτε στην περίπτωση που αυτή είχε χρησιμοποιηθεί από την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκου, για την παραγγελία της ουσίας κεταμίνη η οποία προκάλεσε το θάνατο της 9χρονης.

Διευκρινίζεται ότι η έρευνα για την λεγόμενη διαδρομή της κεταμίνης προκειμένου να συμπεριληφθούν στη δικογραφία στοιχεία για το πώς και από ποιόν η ουσία ενδέχεται να έφτασε στα χέρια της κατηγορούμενης δεν αφορά μόνο στο τάμπλετ, αλλά και στις υπόλοιπες συσκευές που ανήκουν στην 33χρονη και τις οποίες «ξεσκονίζουν» έμπειροι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αθήνας.

Οι έρευνες είναι παράλληλες και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να δώσουν απαντήσεις στο ερώτημα, αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παραγγείλει ή όχι την ουσία μέσω διαδικτύου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top