ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Η δημοτική αρχή στο πλευρό των κατοίκων του Λεοντίου Αχαΐας

DSC 0433

Στη χθεσινή κεντρική συγκέντρωση κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη δασική περιοχή του Λεοντίου Αχαΐας, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Αναστασίου και Αναστασία Τογιοπούλου.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από την Επιτροπή Αγώνα Λεοντίου στον κόμβο «Κουρλαμπά» με σύνθημα: «Όχι στην καταστροφή του φυσικού – Natura περιβάλλοντος – Υπερασπιζόμαστε τους κτηνοτρόφους μας και το μέλλον των χωριών μας ενάντια στα ντόπια και ξένα συμφέροντα».

Προεπισκόπηση εικόνας

Στο χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αναστασίου είπε:

«Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας είναι στο πλευρό της Συντονιστικής Επιτροπής Λεοντίου. Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε κινητοποιήσεις οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα στις περιοχές που καταστράφηκαν από τις μεγάλες πυρκαγιές, ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών μέσα στα δάση και ενάντια στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ζωής τους κατ’ επέκταση.

Το δίλλημα που μπαίνει δεν είναι «ναι» ή «όχι» στις ανεμογεννήτριες και στα αιολικά πάρκα, το δίλημμα που μπαίνει είναι: ανάπτυξη για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων ή ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών;

Δεν μπορούμε στη σημερινή εποχή να αποδεχτούμε την ενεργειακή φτώχεια.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στον αγώνα του λαού της περιοχής του Λεοντίου. Σήμερα είστε εσείς που αντιστέκεστε, αύριο τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα μπορεί να θελήσουν να εκμεταλλευτούν και τα βουνά του Δήμου της Πάτρας».

You may also like

Comments are closed.