ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε τον εξηλεκτρισμό του στόλου των οχημάτων της

seat mo elas
Ο φακός «συνέλαβε» το ηλεκτρικό scooter της Seat, το ΜΟ, βαμμένο στα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας να πηγαίνει κατά πάσα πιθανότητα προς παράδοση.

Το αποκλειστικά ηλεκτρικό MO δείχνει ιδανικό για περιπολίες στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και άλλων πόλεων της χώρας χάρη στην αποσπόμενη μπαταρία του. Η αλλαγή της οποίας με μια φορτισμένη είναι πολύ εύκολη ενώ οι ενσωματωμένοι τροχοί της καθιστούν πολύ εύκολη τη μετακίνησή της ακριβώς δίπλα από μια κοινή πρίζα για να φορτίσει.

Με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία το MO μπορεί να καλύψει ακόμα και 130 χιλιόμετρα. Αν ο οδηγός του επιλέξει το πρόγραμμα οδήγησης Eco, που είναι το ένα από τα τρία διαθέσιμα -τα άλλα δύο είναι τα City και Sport.

220624125228 seat mo 5

Ο ηλεκτροκινητήρας του, που είναι ενσωματωμένες στον πίσω τροχό, αποδίδει 12 ίππους και όπως σε όλα τα ηλεκτροκίνητα οχήματα εξασφαλίζει άμεση επιτάχυνση. Ενδεικτικά, τo 0-50 χλμ./ ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3,9″ και στην πράξη τα 70 χλμ./ ώρα έρχονται πριν καλά-καλά το καταλάβει ο οδηγός του.

220624125537 seat mo 7

Εξίσου σημαντικός για τη χρήση του από την Ελληνική Αστυνομία είναι και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα του Seat MO που μπορεί να φιλοξενήσει δυο κράνη και μικροαντικείμενα.

Πηγή: Newsauto

You may also like

Comments are closed.

δικαστηριο ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή στα Χανιά για τον καταδικασμένο για ασέλγεια, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου – Το “παίζει” άρρωστος αλλά γυρνάει στην πόλη και διασκεδάζει καταγγέλλουν

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε η τρίτη αναβολή της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης ασέλγειας ...