ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία Γιώτης Α.Ε. στηρίζει με προϊόντα της την Κιβωτό του Κόσμου

giotis kivotos tou kosmou

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, έχοντας ως κεντρικό πυλώνα δράσεων κοινωνικής ευθύνης τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με έμφαση στα παιδιά, αναλαμβάνει να προσφέρει προϊόντα της στην Κιβωτό του Κόσμου, για την κάλυψη δηλαδή αναγκών διατροφής των παιδιών, που διαβιώνουν στα εννιά σπίτια ολοήμερης (κλειστής) φιλοξενίας, για όλο το έτος.

Στα 9 αυτά σπίτια της Κιβωτού του Κόσμου που βρίσκονται στην Αττική, την Ήπειρο, τον Βόλο, τη Χίο και την Καλαμάτα, φιλοξενούνται 230 απροστάτευτα παιδιά. Ο Πατέρας Αντώνιος και η Κιβωτός του Κόσμου προσφέρουν στα παιδιά αυτά στέγη, τροφή, εκπαίδευση. Κυρίως, όμως, αποβλέπουν στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής για να αναπτύξει κάθε παιδί την αυτοπεποίθησή του και μία συναισθηματικά και πνευματικά υγιή προσωπικότητα.

Ανάμεσα στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που θα προσφέρονται κάθε μήνα στην Κιβωτό του Κόσμου για την κάλυψη βασικών αναγκών σίτισης των παιδιών είναι Παιδικά Ροφήματα, Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, Φαρίνα, Πουρές, Άνθος Αραβοσίτου, Ρυζόγαλο και άλλα Επιδόρπια.

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά:  «Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο έργο της Κιβωτού του Κόσμου και την ανεκτίμητη προσωπική προσφορά του Πατέρα Αντώνιου στα παιδιά και, γενικότερα, στην κοινωνία. Στηρίζουμε εδώ και χρόνια το έργο αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η στήριξή μας προχωρά στην ετήσια κάλυψη αναγκών των σταθερών δομών της Κιβωτού. Η συμμετοχή μας σε τέτοια ανθρωπιστικά έργα αποτελεί για εμάς τιμή. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους, όχι μόνο με τα προϊόντα μας, αλλά και με όλη μας την αγάπη». 

You may also like

Comments are closed.