ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2023

Facebook
Twitter

Με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2022 ανάμεσα στις δηλώσεις ενδιαφέροντος των πιστοποιημένων πληρωμάτων για τον ορισμό των δύο τακτικών και των δύο αναπληρωματικών μελών τους, ολοκληρώθηκε η στελέχωση της νέας 11μελούς Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας.

Η Γνωμοδοτική Επιτροπή που αποτελείται από εθελοντές με διακεκριμένη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, συνεδριάζει σε χώρο που της ορίζει η επιχείρηση. Διατυπώνει απόψεις, εκτιμήσεις και προτάσεις για το εκάστοτε ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, την ανάπτυξή του, την προβολή του κ.α., τις οποίες καταθέτει και στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα μέλη της συμβάλλουν, όπου τους ζητηθεί και μπορούν, στις οργανωτικές προσπάθειες για την υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων του Καρναβαλιού.

Τη Γνωμοδοτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 που θα έχει θητεία μέχρι 31 Μαρτίου 2023, συγκροτούν 11 μέλη και συγκεκριμένα οι:

1.Χρήστος Αλεξίου

2.Ανδρέας Καραχάλιος

3.Ανέστης Χανουμίδης

4.Σπύρος Κρότσης

5.Έφη Ράπτη

6.Μαρία Νιάρου

7.Τίμος Πατρινός  με αναπληρωτή τον Νικόλαο Φράγκο (εκπροσωπούν το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων)

8.Αναστασία Αγγελακοπούλου με αναπληρώτρια την Ιωάννα Ζιάκου (εκπροσωπούν το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων)

9.Γεώργιος Ρόδης με αναπληρωτή τον Κωστή Κριτσώνη (εκπροσωπούν το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας)

10.Μιλτιάδης Παπλάς (μέλος του πιστοποιημένου πληρώματος 41)  με αναπληρώτρια την Αβροκόμη Ξενογιάννη (μέλος του πιστοποιημένου πληρώματος 259), μετά από κλήρωση

11.Πέτρος Κανελλακόπουλος (μέλος του πιστοποιημένου πληρώματος 30) με αναπληρώτρια τη Μαρία Θωμά (μέλος του πιστοποιημένου πληρώματος 112), μετά από κλήρωση

Χρέη συντονιστή της Γνωμοδοτικής Επιτροπής  καθώς και συνδέσμου ανάμεσα στην Γνωμοδοτική και στην Κριτική Επιτροπή θα έχει ο Νίκος Αναστασόπουλος  (χωρίς δικαίωμα ψήφου).

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top