ΚΟΣΜΟΣ

Η Google απαιτεί τον εμβολιασμό των εργαζομένων που επιστρέφουν στο γραφείο

google usa
Έως τα μέσα Οκτωβρίου αναβάλλεται η επιστροφή των εργαζομένων της Google στα γραφεία της εταιρείας, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Σουντάρ Πιτσάι.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους υπαλλήλους, η εταιρεία γνωστοποίησε επίσης ότι θα απαιτήσει από τους εργαζόμενους που επιστρέφουν στο γραφείο να έχουν εμβολιαστεί, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την προηγούμενη απόφαση, οι εργαζόμενοι μπορούσαν να επιστρέψουν οικειοθελώς στα γραφεία, μέχρι τον Σεπτέμβριο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε να ανοίγουμε ξανά και ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους της Google που αισθάνονται ασφαλείς να έρχονται σε γραφεία που έχουν ήδη ανοίξει και να συνεχίσουν να το κάνουν», αναφέρει ο Πιτσάι στο email.

«Ταυτόχρονα, αναγνωρίζουμε ότι πολλοί υπάλληλοι βλέπουν αύξηση κρουσμάτων στις κοινότητές τους που προκαλούνται από τη μετάλλαξη Δέλτα και ανησυχούν για την επιστροφή στο γραφείο».

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ

la palma ΚΟΣΜΟΣ

Ηφαίστειο Λα Πάλμα: Η καυτή λάβα συνεχίζει την καταστροφική της πορεία – Εκχιονιστικά μαζεύουν τις στάχτες

Περισσότεροι από 6.000 κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, μετά την καταστροφική έκρηξη του ηφαιστείου Κούμπρε Βιέχο στη Λα Πάλμα της Ισπανίας. Ποτάμια λάβας εξακολουθούν να ...