ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η Ιωάννα Τούνη έφαγε σούσι κι έγινε… χαμός – Η οργισμένη απάντηση

Facebook
Twitter

Η εντυπωσιακή influencer βρέθηκε στην Κατερίνη μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και φιλικά πρόσωπα. Η παρέα δείπνησε σε ξενοδοχείο της περιοχής με την Ιωάννα Τούνη να μοιράζεται στιγμιότυπα στο Instagram.

touni sousi 2

sousi

Οι followers της ωστόσο έκριναν λανθασμένη την επιλογή της να φάει σούσι επειδή είναι έγκυος. Τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά με την Ιωάννα Τούνη να αναγκάζεται να απαντήσει λίγη ώρα αργότερα με βίντεο.

«Μόλις έχω φτάσει σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη. Παιδιά στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά αλλά υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι, είτε τηγανητό και στο φούρνο ακόμα. Σούσι μαγειρεμένο μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείτε για την υγεία μου, είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ», είπε η Ιωάννα Τούνη και πρόσθεσε: «Προς τους ξερόλες του ινστα. Μια έγκυος γυναίκα μπορεί να φάει σούσι, εφόσον αυτό είναι μαγειρεμένο. Τα ωμά απαγορεύονται, όχι το σούσι… Τώρα σας παρακαλώ αφήστε με να φάω χωρίς πρήξιμο».

touni 10

touni sousi 3

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top