ΚΟΣΜΟΣ

Η ιστορία της γυναίκας που σκότωσε την φίλη της κι έκλεψε το μωρό της

Fieramusca Broussard

Η ιστορία μιας γυναίκας που στραγγάλισε την καλύτερή της φίλη και απήγαγε το μωρό της, έχει γίνει ταινία. Η Lifetime κυκλοφορεί μια ταινία για την Magen Fieramusca, 37 ετών, και την Heidi Broussard, μήνες μετά την καταδίκη της Fieramusca για τη βάναυση δολοφονία της Heidi, το 2019.

Η Fieramusca εκτίει ποινή κάθειρξης 55 ετών,  για τον στραγγαλισμό της 20χρονης καλύτερής της φίλης, αφού είχε οργανώσει ένα σατανικό σχέδιο για να προσποιηθεί ότι ήταν έγκυος πριν απαγάγει το νεογέννητο μωρό της Heidi Broussard.

Η φιλία

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε μια εκκλησιαστική κατασκήνωση στο Τέξας ως έφηβες και από τότε ήταν φίλες. Η Broussard είχε δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και η Fieramusca ήταν στο πλευρό της σε κάθε γέννα. Το 2019, η Broussard ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί και αρραβωνιάστηκε τον πατέρα του μωρού Shane Carey. Η Fieramusca, η οποία δεν είχε αποκτήσει παιδί, έκανε τη συγκλονιστική ανακοίνωση ότι εκείνη την εποχή έμεινε έγκυος από τον σύντροφό της, όπως αναφέρει το Austin American-Stateman.  Συνέχισε μάλιστα να προσποιείται πως είναι έγκυος.

Magen Fieramusca - Heidi Broussard
Magen Fieramusca – Heidi Broussard

Όταν η Broussard γέννησε, η οικογένειά της είπε ότι η συμπεριφορά της Fieramusca άρχισε να αλλάζει. Ήταν περίεργη και πιεστική στο νοσοκομείο και μάλιστα διέκοψε την πρώτη συνάντηση του μωρού με τον παππού του.  Εκείνο το βράδυ, κοιμήθηκε στο σπίτι της Broussard.  Ο Carey είπε ότι έδωσε στην Fieramusca ένα κλειδί για το σπίτι τους, το οποίο θα το άφηνε στον πάγκο αργότερα, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ.

Στις 12 Δεκεμβρίου, η Broussard εξαφανίστηκε αφήνοντας τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της στο Cowan Elementary στο South Austin.  Οι γείτονες είπαν ότι την είδαν τελευταία φορά να αγκαλιάζει την Fieramusca στη βεράντα της, πριν μπουν στο αυτοκίνητό της με την «φίλη» της και την κόρη της Margo.

Η ψεύτικη εγκυμοσύνη

Η Φιεραμούσκα έπεισε τον Γκριν ότι το μωρό ήταν εκεί όταν επέστρεψε με τη Μαργκό.  Αυτός είπε στην αστυνομία ότι εξακολουθούσαν να ζουν μαζί, αλλά δεν ήταν πλέον ζευγάρι και είχαν μια ταραχώδη σχέση. Δεν μπορούσε να εξηγήσει  τα περί εγκυμοσύνης, γιατί όπως είπε στην αστυνομία δεν είχαν πλέον σωματική σχέση.  Μια μέρα, ο Green πήγε στο Target για να αγοράσει βρεφικό γάλα, όταν τον πλησίασε ένας Texas Ranger που του είπε για ένα εξαφανισμένο βρέφος.  Χωρίς να το γνωρίζει, έδωσε την πληροφορία στους αστυνομικούς για το πού βρισκόταν η Margot, γιατί τότε υποψιάστηκε ότι η Fieramusca θα μπορούσε να έχει κλέψει το παιδί.

%CF%86%CE%B1%CE%BC%CE%B1 %CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι και συνέλαβε τη Fieramusca αφού διαπίστωσε ότι αποτελούσε απειλή για την ασφάλεια του παιδιού.  Τον Φεβρουάριο, η Fieramusca δήλωσε ένοχη για τα αρρωστημένα εγκλήματά της και παραιτήθηκε από το δικαίωμά της να ασκήσει έφεση στην ποινή κάθειρξης 55 ετών.

«Είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να βρούμε δικαιοσύνη ή οποιοδήποτε είδος λύσης σε αυτό το φρικτό έγκλημα», δήλωσε ο πολιτειακός περιφερειακός δικαστής Alvarenga μετά την απόφαση. «Καταστρέψατε μια ολόκληρη οικογένεια. Όποια κι αν είναι η ποινή – όσο μεγάλη κι αν είναι, όσο σκληρή κι αν είναι – τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Τίποτα δεν μπορεί να ξανακάνει αυτή την οικογένεια ολόκληρη», είπε.

Fieramusca

Η Margot τέθηκε υπό την επιμέλεια των Υπηρεσιών Προστασίας Παιδιών για ένα διάστημα και στη συνέχεια επέστρεψε στον πατέρα της και στην οικογένεια Broussard.  Η ιστορία της  Fieramusca και  της Heidi Broussard  έγινε ταινία και προβάλλεται με τον τίτλο «Lifetime Stolen Baby: The Murder of Heidi Broussard

Magen Fieramusca

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ