ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η καλή ΑΕΚ περνάει από τη Τρίπολη

Facebook
Twitter
Ακόμα ένα σπουδαίο διήμερο ξεκινάει σήμερα, με το ενδιαφέρον να είναι στα ύψη, μιας και κλείνουμε το 1/3 της σεζόν στα περισσότερα πρωταθλήματα. Το πρόγραμμα έχει δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη, όμως αυτή τη φορά, θα επικεντρωθούμε στα… δικά μας.

Μάθε τα πάντα για την pamestoixima εγγραφή.

Το πιο σημαντικό ματς της ημέρας στη Σούπερ Λιγκ θα γίνει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, εκεί όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, με τις δυο ομάδες πανέτοιμες να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος του φετινού Αστέρα είναι τα πλέι-οφ, όμως η ομάδα της Τρίπολης για να αισθανθεί πιο άνετα βαθμολογικά, οφείλει να βρει μια σταθερότητα στην απόδοσή της. Αν ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα παιχνίδια των Αρκάδων, θα δούμε πως μετά από μεγάλες νίκες έχουν έρθει ήττες και μετά από κάκιστες εμφανίσεις έρχονται ακόμα και διπλά. Ο Ράσταβατς ζήτησε από τους παίκτες του υπομονή στο παιχνίδι τους κόντρα στην ΑΕΚ και το αποτέλεσμα θα έρθει. Εκτός παραμένουν οι Σίτο και Σανταφέ, δύσκολα θα παίξουν οι Καπίγια και Ριέρα.

ΑΕΚ: Η μεγάλη νικήτρια του Αθηναϊκού ντέρμπι, συνεχίζει, ουσιαστικά μόνη της, να «καταδιώκει» τον Ολυμπιακό στη κορυφή και οι στόχοι της ΑΕΚ είναι ξεκάθαροι. Θέλει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και να διεκδικήσει το τίτλο στα πλέι-οφ. Ο «δικέφαλος» ταξιδεύει στη Τρίπολη και γνωρίζει πως δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι σε μια έμπειρη και δουλεμένη ομάδα όπως ο Αστέρας. Ο Γιαννίκης είχε χρόνο να καταστρώσει τα πλάνα του όλη την εβδομάδα, ωστόσο είναι γνωστές οι απουσίες των Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλου και Ανσαριφάρντ. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι γεγονός πως σχεδόν κάθε χρόνο η ΑΕΚ περνάει δύσκολα κόντρα στον Αστέρα ανεξαρτήτου έδρας και τα μεταξύ τους ματς έχουν ένταση και ανταγωνισμό. Φέτος, η Ένωση θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό μέχρι τέλους. Αυτά τα ματς, λοιπόν, επιβάλλεται να τα παίρνει. Όσο καλοί και αν είναι οι Αρκάδες, το διπλό στο 1.95 του Stoiximan αποτελεί επιλογή.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top