ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Η «Κορυφαία Γυναίκα του Βελγίου» – Ο διαγωνισμός εσωτερικής ομορφιάς

Facebook
Twitter
e6242936-w22-112856ruck

Η φετινή εκδήλωση για τη στέψη της «Κορυφαίας Γυναίκας του Βελγίου» επικεντρώθηκε στην εσωτερική ομορφιά και στην θετική εικόνα του σώματος των διαγωνιζομένων.

Στον διαγωνισμός συμμετέχουν 60 γυναίκες για τον τίτλο, ηλικίας από 23 ως 64 ετών.

Πρόκειται για γυναίκες που ανήκουν στην τελευταία ομάδα περισσότερων από 5.000 γυναικών που έχουν συμμετάσχει σε εννιάμηνο πρόγραμμα για να ανακαλύψουν και να αποδεχτούν τον εαυτό τους προσθέτοντας λίγο στάιλινγκ και περιποίηση.

«Η αληθινή ομορφιά δεν προέρχεται από ένα τέλειο σώμα που ανταποκρίνεται σε αυτό που επιβάλλει η κοινωνία, αλλά από ένα σώμα που έχει να πει μια ιστορία», λέει η 56χρονη Ναταλί ντε Ρεκ, ιδρύτρια του «Top Women», της μη κυβερνητικής οργάνωσης που διοργάνωσε την εκδήλωση του Σαββάτου.

«Μια γυναίκα που είναι καλά μέσα της, καλά με το σώμα της, είναι μια γυναίκα απλώς ‘Ουάου’», λέει η ντε Ρεκ.

Η ντε Ρεκ, η οποία ίδρυσε το πρόγραμμα το 2014, είναι ένα πρώην μοντέλο που διαπίστωσε ότι η δουλειά αυτή είναι σκληρή και καταστροφική για τις γυναίκες. Σήμερα επισημαίνει ότι τα φίλτρα που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλλιεργούν στις γυναίκες το αίσθημα της ντροπής για το σώμα και την εμφάνισή τους.

«Η ομορφιά όλων μας είναι το σώμα και η ιστορία μας. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε», λέει η ίδια.

Η διαγωνιζόμενη Ναταλί Χέιλμαν, μητέρα οκτώ παιδιών, εξηγεί ότι ένιωσε όμορφα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top